Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük ve ateş
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük ve ateş

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DERYABENCE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük ve ateş
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 21:51
Kadir hocam 14 aylık oğlum da iki gündür ateş ve kuru öksürüğü var. Ateşi 38.5 larda sadece dolven kullanıyorum ateş icin Öksürük ten uyuyamiyor ne kullansam ne yapsam bilemiyorum. Hafta sonu olduğu içinddoktora da gidemedim bende acile gittiğimizde ise bizimle ilgilenmediler sadece ateşini düşürmek için fitil verdiler. Ne yapsam kadir hocam birsey onerirmisiniz. .. Şimdiden teşekkürler. 
Derya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 22:08
Once "Eski mailleri" okuyun.
Kisaca anlatayim:
Agizinda pis bir koku, dilinde pas yoksa,Griptir, antibiyotik gerekmez.
Grip ise: bugun, burunda akinti-oksuruk baslar. Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Agizinda, pis bir koku ve dilinde kalin bir pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug..200.(70ml) gunde 2x1 olcek 5 gun verin
6.Hastalik olabilir; Tek basina yuksek ates vardir, burunda akinti, oksuruk yoktur.
Ates icin, ilk sayfadaki; ates ile ilgili 2 makaleyi de okuyun...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2014 Saat 22:09
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 23:44
Çok teşekkürler hocam bilgiler için.
biraz evvel hapşırma ve burun akıntısı başladı
Derya
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2014 Saat 04:13
Grip geciriyor.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2014 Saat 23:19
    Kadir hocam bugün ooğlumun öksürüğü çok artınca doktora gittik mecburen, boğulacak gibi oksurmeye başladı çocukmmorality resmen. Daha 14 aylık. Doktorun yaninda oksurunce doktor bize cigere inmis dedi ve  bize asist 100 ml şurup la Ventolin  surup verdi. günde 3 defa yarım ölçek. Ateş içinde dolven önerdi.   Bu ilaçlarıkullanmam faydali olurmu? 
    Hocam birde oğlumun cuma gününden beri Ateşi var  bugün 4. Günü bitirdik 39 dereceye kadar yükseliyor.  Doktoru ateşinin olmaması lazım eğer yarın da Ateşi olursa çocuğu bana getirin dedi anlamadım nedenini. 
   Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.
   Şimdiden teşekkürler. 
Derya
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 16:35
Hocam birde oğlum bir önceki aya göre 700 gr zayıflamis gorunuyor 
13 aylıkken 80 cm 10.500 ken
14 aylık 81 cm 9800 çıktı 
biliyorum sizi cok meşgul ediyorum ama her yazdığınız benim  için ayrı kıymetli
hersey için sonsuz teşekkürler.  Saygılar. 
Derya
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 20:38
onceden asiri kilo aldigindan, vucut sismaligi onlemek icin, gecici bir sure istahsizlik olusturmus... Normal. 14 aylik kilosu: zaten9.8kg dir.. biraz takip edin, kilosu "eksi degere" duserse, Sipraktin baslanabilir. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı DERYABENCE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2014 Saat 21:43
  Kadir hocam bugün ooğlumun öksürüğü çok artınca doktora gittik mecburen, boğulacak gibi oksurmeye başladı çocukmmorality resmen. Daha 14 aylık. Doktorun yaninda oksurunce doktor bize cigere inmis dedi ve  bize asist 100 ml şurup la Ventolin  surup verdi. günde 3 defa yarım ölçek. Ateş içinde dolven önerdi.   Bu ilaçlarıkullanmam faydali olurmu? 

Hocam birde oğlumun cuma gününden beri Ateşi var  bugün 4. Günü bitirdik 39 dereceye kadar yükseliyor.  Doktoru ateşinin olmaması lazım eğer yarın da Ateşi olursa çocuğu bana getirin dedi anlamadım nedenini. 

Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler. 

Derya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.