|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nis 2014 Saat 21:51 |
Kadir hocam 14 aylık oğlum da iki gündür ateş ve kuru öksürüğü var. Ateşi 38.5 larda sadece dolven kullanıyorum ateş icin Öksürük ten uyuyamiyor ne kullansam ne yapsam bilemiyorum. Hafta sonu olduğu içinddoktora da gidemedim bende acile gittiğimizde ise bizimle ilgilenmediler sadece ateşini düşürmek için fitil verdiler. Ne yapsam kadir hocam birsey onerirmisiniz. .. Şimdiden teşekkürler.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Once "Eski mailleri" okuyun.
Kisaca anlatayim: Agizinda pis bir koku, dilinde pas yoksa,Griptir, antibiyotik gerekmez. Grip ise: bugun, burunda akinti-oksuruk baslar. Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Agizinda, pis bir koku ve dilinde kalin bir pas varsa, antibiyotik gerekir. Aug..200.(70ml) gunde 2x1 olcek 5 gun verin 6.Hastalik olabilir; Tek basina yuksek ates vardir, burunda akinti, oksuruk yoktur. Ates icin, ilk sayfadaki; ates ile ilgili 2 makaleyi de okuyun... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2014 Saat 22:09 |
|
![]() |
|
DERYABENCE ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Tem 2013 Konum: corum Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Çok teşekkürler hocam bilgiler için.
biraz evvel hapşırma ve burun akıntısı başladı |
|
Derya
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118434 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Grip geciriyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Kadir hocam bugün ooğlumun öksürüğü çok artınca doktora gittik mecburen, boğulacak gibi oksurmeye başladı çocukmmorality resmen. Daha 14 aylık. Doktorun yaninda oksurunce doktor bize cigere inmis dedi ve bize asist 100 ml şurup la Ventolin surup verdi. günde 3 defa yarım ölçek. Ateş içinde dolven önerdi. Bu ilaçlarıkullanmam faydali olurmu?
Hocam birde oğlumun cuma gününden beri Ateşi var bugün 4. Günü bitirdik 39 dereceye kadar yükseliyor. Doktoru ateşinin olmaması lazım eğer yarın da Ateşi olursa çocuğu bana getirin dedi anlamadım nedenini. Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Hocam birde oğlum bir önceki aya göre 700 gr zayıflamis gorunuyor
13 aylıkken 80 cm 10.500 ken 14 aylık 81 cm 9800 çıktı biliyorum sizi cok meşgul ediyorum ama her yazdığınız benim için ayrı kıymetli hersey için sonsuz teşekkürler. Saygılar.
|
|
Derya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
onceden asiri kilo aldigindan, vucut sismaligi onlemek icin, gecici bir sure istahsizlik olusturmus... Normal. 14 aylik kilosu: zaten9.8kg dir.. biraz takip edin, kilosu "eksi degere" duserse, Sipraktin baslanabilir. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERYABENCE
Kadir hocam bugün ooğlumun öksürüğü çok artınca doktora gittik mecburen, boğulacak gibi oksurmeye başladı çocukmmorality resmen. Daha 14 aylık. Doktorun yaninda oksurunce doktor bize cigere inmis dedi ve bize asist 100 ml şurup la Ventolin surup verdi. günde 3 defa yarım ölçek. Ateş içinde dolven önerdi. Bu ilaçlarıkullanmam faydali olurmu?
Hocam birde oğlumun cuma gününden beri Ateşi var bugün 4. Günü bitirdik 39 dereceye kadar yükseliyor. Doktoru ateşinin olmaması lazım eğer yarın da Ateşi olursa çocuğu bana getirin dedi anlamadım nedenini. Bana bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. |
|
Derya
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|