|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2014 Saat 22:19 |
Kadir Bey acilen yardıma ihtiyacım var kızım 7 aylık dün akşam burnu tıkalıydı bende 5 gündür nezleyim benden geçti sanırım bende burun damlası kullandım daha önce de olmuştu ve burun damlası kullanarak atlatmıştım ateş yok bu seferde aynı başladı ama bugün 7 defa kaka yaptı 2 günde bir kaka yapar bugün arttı en son kakası yeşil renk ve emzirirken öksürük tuttu ve kustu emzirmeden önce burun damlaması kullanmıştım bundanmıdır yoksa nezle değilde grip mi yatağınada 3-4 damla coldmix damlattım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, sizde de, Grip esnasinda,"mide-barsak" problemleri oldu ise, "Domuz Gribi" gecirmissiniz ve kiziniza da, bulastirmissiniz demektir. Bu Grip, diger Griplerden farkli olarak, kusma-ishal yapar. 1 hafta kadar surer, cok uzun surmuyor ve kulaga vurma ihtimali cok dusuktur. Aynen, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
nazlıgüneş ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 812 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Benim kulağım dolu gibi hissediyorum bende ülser olduğu için mide problemim hep var ama bağırsak problemim olmadı domuz gribinde ateş olması şart değil herhalde sizin grip ile ilgili maillerinizi okudum sizin anlattıklarınız dışında hiçbir ilaç kullanmaya gerek yok değilmi emmesi iyi fakat burnu tıkalı olduğu için biraz zorlanıyor çok şükür memeyi bırakmıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Hocam ben ekim ayında grip aşısı olmuştum tek doz bundan hafifmi geçirdim acaba birde kızımda öksürük yok o yüzden ballı limon yapmadım.Yinede yapayım mı.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Oksuruk yoksa, "Limonlu-bala" gerek yok. Sadece Serum fiz kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Kadir Bey kızım geçen ay pişik olmuştu eczaneden borik asit hazırlatmıştık hiç koku yoktu pişiğide geçmişti dün gene pişik oldu borik asit yaptırdık ama bu biraz kokuyor gibi geldi keşke kullanmasaydım nemlendirdiğim anda kızım çok ağladı yanlışmı hazırlandı zarar verirmi ultralan pomat kullandım sadece niye bu kadar sık pişik oluyor çok dikkat ediyorum kaka yaptığı anda yıkıyorum ama genede pişik oluyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeniden, ve baska eczanede hazirlatin... Koku olmamasi lazim..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nazlıgüneş
Kadir Bey merhaba dediğiniz gibi yeniden yaptırdık ama buda hafif ispirto gibi kokuyor ben anlamadım bu kadarcık birşeyi bile hazırlayamıyorlar bilsem ben yapıcam kızarıklık biraz azalır gibi oluyor ultralan pomatı kullanıyorum ne yapacağım şaşırdım tekrar başka bir eczaneye hazırlatıcam bu kadar zor birşey olmasa gerek bizmi yanlış söylüyoruz %3 borik asit 300 ml.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|