|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sprint ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mar 2014 Saat 18:35 |
hocam 16 aylık kızım çay bardağındaki sıcak çayı içecem derken maalesef biraz ağız çevresi ve dudağını ama daha çok boyun bölgesini yaktı.acile gittik fito krem sürdüler eve de ondan verdiler.boynunda tırnak kadar deri kısmı o an suya tutarken soyuldu.sizin eski maillerinize bakınca furacin aldım bugün.günde kaç kez ve ne kadar süre sürmeliyim.iz kalırmı bi de dudak çevresine krem sürdürmüyor sürsekte siliniyor.dudağı hafif pütürlenmiş ne önerirsiniz.tekrar pansumana götürmek gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece bogazindaki yanik izine, 3 gun; gunde 2-4 defa Furacin surun. Baska bir sey istemez.
|
|
![]() |
|
sprint ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dediğiniz gibi 3 gün furacin sürdüm.az yanan yerler geçti diyebilirim ama derisi yüzüle 1cm karelik kısım kabuk bağladı.eşim ısrarla doktora götürüp kabuğu aldıralım diyor.ama ben sizi dinleyerek istemiyorum.gitmesek iz kalır mı sizce.bi de maillerde güneşe çıkmadan sun bloker krem sürülmesini önermişsiniz biraz araştırdım ama kafam karıştı ürün adı söyleyebilir misiniz sakıncası yoksa.çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Esas, kabugu erken safhada alirsaniz, iz kalir.. Birakin kendisi dokulsun.
Eczaneden; "Sun blocker" diye isteyeceksiniz..Bulamazsaniz, yuksek faktorlu gunes kremi(sadece o bolgeye) surebilirsiniz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2014 Saat 01:44 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|