Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 244
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 10:12
kadir bey 15 aylık oğlum tıpkı bir borazan gibi öksürüyor.burun akıntısı yok.yoğun balgam var.gece biraz ateşliydi.çok korkuyorum hastanelik olmaktan.çiğere indiği için bi üç gün hastanade yatmıştık.sizin grip tedavisine başladım bricanly perebonada başlasammı bilemedim 
DİDE
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 17:46
kadir bey biraz daha ağırlaştı nefesinde problem yoktu nefestede zorlanıyo hastanede yatmak istemiyorum bricanly verdim 15 aylık bebekte ventolin spreyin kullanımı nasıl başlasammı onada günde kaç defa kaç fıs
DİDE
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 19:00
SAKIN; Ne o Astim ilaclarini verin, nede bu ilaclari yazan o doktorun semtine ugrayin..
Cocugunuz, Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek, sadece benim yazilarimi okuyun, ve sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 21:11
kadir benim 5 YAŞINDA KIZIM VAR siz buraya başladığınızdan bu yana takipinizdeyim bi çok mailinizi okumuşumdur.kızıma 5 yılda sayenizde 1 kere ilaç kullandım.3 yıldırda kreşe gidiyo.hep gripleri sizinle atlattık.
     15 aylık oğlum çok farklı.2 ay önce grip başladı ve aşağıya indi nefeste problem vardı 60 a yakındı sayısı.bitkidel hayatta gibiydi tabiki 3 gün hastanede yatırdılar.
      şimdi aynı duruma düşmek istemiyorum nefes alıp verme sıkıntılı sadece balgamlı ta içerden gelen bi öksürük var.nefeste prolem olunca korkuyorum onun için ventolin spreyi hangi miktarda kullanayım dedim
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 03:02
Pazartesi'ye kadar yokum demistim...
Ben hic bir hastamda, Ventolin surup kullanmadim... Spreyi ise, sadece hasta; sikistiginda, kullandirdim... Belli bir vakitte veya sayida degil..
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 11:52
o gün sizde olmayınca 15 aylık oğlumu doktora götürdük.feci sıkışmıştı.nefes verirken zorlanıyodu.ventolin sprey verdi bi fıs günde 4 defa dedi.bricanly ve macrol verdi.şimdi nefes daha iyi sizin grip tedaviyede devam.merakım ventolin buhar ile sprey arasındaki fark ne ventolin spreyin içinde 2 yaşın altı için kullanmayın diyo
DİDE
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2014 Saat 23:18
Sikistiginizda, gunde (en fazla) 4x1 kullanabilirsiniz... Ventolin surup, spreyden daha zararlidir, ama nedense onun icini kimse okumaz... Esas surup zararlidir.. ILAC FIRMASI SPREY ICIN AYRICA RUHSAT ALMAYIP, ISI UCUZA CIKARMAK ICIN, VENTOLIN SURUP PROSPEKTUSU ILE SPREYI SATTIGI icin, kafaniz karisiyor..
Buhari filan bosverin, sadece sikistiginda; Ventolin sprey kullanin...
Yukarı Dön
didemim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı didemim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2014 Saat 15:52
tedavinin üzerinden 5 gün geçti sıkışıklık bitti çok şükür bana tedavinin 10 gün sürdüğünü 10 gün boyunca ventolin spreyi kullanmam gerektiğini söyledi.buna gerek yok o zaman sadece sıkışıncamı vermek gerekir dediği gibi 10 gün boyuncamı
DİDE
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.