|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mar 2014 Saat 10:12 |
kadir bey 15 aylık oğlum tıpkı bir borazan gibi öksürüyor.burun akıntısı yok.yoğun balgam var.gece biraz ateşliydi.çok korkuyorum hastanelik olmaktan.çiğere indiği için bi üç gün hastanade yatmıştık.sizin grip tedavisine başladım bricanly perebonada başlasammı bilemedim
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
didemim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey biraz daha ağırlaştı nefesinde problem yoktu nefestede zorlanıyo hastanede yatmak istemiyorum bricanly verdim 15 aylık bebekte ventolin spreyin kullanımı nasıl başlasammı onada günde kaç defa kaç fıs
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN; Ne o Astim ilaclarini verin, nede bu ilaclari yazan o doktorun semtine ugrayin..
Cocugunuz, Grip geciriyor, 2-3 hafta surecek, sadece benim yazilarimi okuyun, ve sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin. |
|
![]() |
|
kadir benim 5 YAŞINDA KIZIM VAR siz buraya başladığınızdan bu yana takipinizdeyim bi çok mailinizi okumuşumdur.kızıma 5 yılda sayenizde 1 kere ilaç kullandım.3 yıldırda kreşe gidiyo.hep gripleri sizinle atlattık.
15 aylık oğlum çok farklı.2 ay önce grip başladı ve aşağıya indi nefeste problem vardı 60 a yakındı sayısı.bitkidel hayatta gibiydi tabiki 3 gün hastanede yatırdılar. şimdi aynı duruma düşmek istemiyorum nefes alıp verme sıkıntılı sadece balgamlı ta içerden gelen bi öksürük var.nefeste prolem olunca korkuyorum onun için ventolin spreyi hangi miktarda kullanayım dedim |
|
DİDE
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118409 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Pazartesi'ye kadar yokum demistim...
Ben hic bir hastamda, Ventolin surup kullanmadim... Spreyi ise, sadece hasta; sikistiginda, kullandirdim... Belli bir vakitte veya sayida degil.. |
|
![]() |
|
o gün sizde olmayınca 15 aylık oğlumu doktora götürdük.feci sıkışmıştı.nefes verirken zorlanıyodu.ventolin sprey verdi bi fıs günde 4 defa dedi.bricanly ve macrol verdi.şimdi nefes daha iyi sizin grip tedaviyede devam.merakım ventolin buhar ile sprey arasındaki fark ne ventolin spreyin içinde 2 yaşın altı için kullanmayın diyo
|
|
DİDE
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sikistiginizda, gunde (en fazla) 4x1 kullanabilirsiniz... Ventolin surup, spreyden daha zararlidir, ama nedense onun icini kimse okumaz... Esas surup zararlidir.. ILAC FIRMASI SPREY ICIN AYRICA RUHSAT ALMAYIP, ISI UCUZA CIKARMAK ICIN, VENTOLIN SURUP PROSPEKTUSU ILE SPREYI SATTIGI icin, kafaniz karisiyor..
Buhari filan bosverin, sadece sikistiginda; Ventolin sprey kullanin... |
|
![]() |
|
tedavinin üzerinden 5 gün geçti sıkışıklık bitti çok şükür bana tedavinin 10 gün sürdüğünü 10 gün boyunca ventolin spreyi kullanmam gerektiğini söyledi.buna gerek yok o zaman sadece sıkışıncamı vermek gerekir dediği gibi 10 gün boyuncamı
|
|
DİDE
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|