|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
defnelisa ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ara 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı defnelisa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 15:29 |
Hocam merhaba ,
1.Kızım 15 aylık 10 kg 81 cm gelişimi normalmi ? 2.Hocam günlük sütle kutu sütün aynı olduğunu söylüyorsunuz ama günlük sütü açıp dolapta bekletince ertesi gün bozulurken kutu süt dolapta 10 gün bozulmadan kalıyor Bunun nedeni nedir? 3.Önceden ürekli kabızdı bi ara duphalac kullandım şimdi daha iyi fakat her kaka yaptıktan sonra kanama oluyor .Kabız olmamasına ağmen neden kanıyor acaba tahlil falan yapılmalımı? 4.Çok fazla birşey yemiyor bende pek zorlamıyorum anne sütü alıyor .hergün 1 tane bıldırcın yumurtası veriyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum.Bıldırcın yumurtasında çok fazla östrojen olduğu için erken ergenliğe neden olurmuş Bu doğrumu? Şimdiden teşekkürler.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- 300gram agirlik, 5cm boy fazlasi var.
2- Gunluk sutler; Pastorize edilmislerdir. Sadece "insanlarda" hastalik yapabilen(Verem dahil) bakteriler oldurulmustur, kisa surede tuketilmeleri gerekir, Dayanikli ( simdi UHT yerine, "UltraPastorize" diyorlar) sutlerde ise sutteki butun yasam sekilleri olduruldugunden, daha uzun sureli dayanirlar...Sutlerin isi ile mikroplardan arindirilmalarinin, sut proteinleri ustune hicbir etkileri yokturl...Bazi gariban Prof. larin iddia ettigi gibi, Proteinlerin analari filan aglamaz... Sutlerden, "Formul mamalar" hazirlanirken, bu islemlerin cok daha fazlasi onlara uygulaniyor, proteinlerine de hicbir sey olmuyor... 3- Daha evvelden, olusmus bir yara vardir, kanama duzelene kadar her aksam, 1 olcek(5ml) "Sokol likit' icirin.. 4- Bildircin yumurtasinin, sadece, "dekoratif" ozeligi vardir. tavuk yumurtasi yaninda, gida degeri; 1/6 gibidir. Gereksiz bir urun. Sirf satilsin diye uydurulan "geyik muhabbetlerine" inanmissiniz... OSTROJEN FILAN YOK... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|