|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 02:26 |
Merhaba Doktor Bey. Forumu yeni keşfettim ve ne yazık ki geç kaldığım için üzgünüm. 1 yaşında kızım var 75 cm ve 10 kg. Sekizinci ayımızdan itibaren sürekli hastalandı ve hiç istemesem de her ay antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Sizin yazılarınızı okudukça keşke diyorum hep. Ben grip oldum ve ne kadar maske takıp dikkat etsem de galiba benden bulaştı ve hastalandı. İnanılmaz derecede burun akıntısı, hapşuruk, göz yaşarması, hırıltı, öksürük vardı. Ertesi gün ateş başladı ve doktora gittiğimizde boğazı kötü falan dedi. İes..rt adında sabah akşam olmak üzere 12 tane iğne verdi. Krev.l,Cors.l, Poliv.t adında şuruplar verdi ama kızım şurupları kustuğu için içmedi. Şimdi burun akıntısı baya azaldı, gece artan öksürük, hırıltı, ses kısıklığı devam ediyor. İğnenin altı tanesi yapıldı ve kızıma iğne yapıldıkça içim parçalanıyor.Kalan iğneleri bırakalım mı, ne önerirsiniz? Bir de vicks iki yaşından önce sakıncalı diye biliyorum, rahatça kullanabilir miyiz? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
iGNELERI, hemen BIRAKIN... Degil igneler, agizdan Antibiyotige bile gerek yoktu... SAKIN: O suruplardan, tekini bile icirmeyin...
Ister Vicks kullanin, cildi hassas ise, bir mendil arasina "ceviz kadar" Vicks koyup, basucuna yerlestirin. VEYA, basucuna, 2 damla ColdMix damlatin. Serum fiz ve Limonlu bal, gerektikce kullanin. Eski mailleri mutlaka okuyun, yoksa cok kazik yersiniz. |
|
![]() |
|
TEACHER20 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
Çok teşekkür ederim ilginize. İğneleri bıraktık burun akıntısı hırıltı devam ediyor. Serum fizyolojik kullanıyorum. Bir de antibiyotik tedavisi yarıda bırakılırsa çok daha tehlikeli,hastalık yeniler gibi şeyler duyuyoruz. Bununla ilgili düşüncenizi öğrenebilir miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O aptallarin iddia ettikleri "hadise", ANCAK, bakteriel bir hastalik VARKEN antibiyotikler kesilirse olusur.... Sizde "Hastalik yapan bir Enfeksiyon" yokki, tehlikeli bir durum olsun...
Goruyorsunuz degilmi, nasilda, yarim-yamalak bilgilerle Tibbiyeden mezun olmuslar... Dusunun, hem imtahanlarda, SADECE hoca anlattigi yerlerden sual soruyor, birde ustune-ustluk, 10 uzerinden;4.5 ile sinif geciliyor... Anlayin artik o doktordan ne hayir gelir.. BURADA: 100 uzerinden EN AZ: 70 almak mecburiyeti vardir... Ehliyet imtahaninda ise; 100 uzerinden; 80 almak mecburidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Mar 2014 Saat 18:38 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TEACHER20
İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. Keşke herkes işini hakkıyla yapsa hele ki hizmet alanı sağlıksa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|