|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eymenimmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymenimmm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 00:27 |
merhabalar hocam geçmiş yazılarınızı okudum 1 yaşında bebeğim var öksürük aşırı hırıltı sırtında burun akıntısı ve balgam gece uykusu yok neredeyse 15 gündür ve sonunda dr. götürdüm öncesinde croxilex kullandık geçmedi aksine arttı şimdi ise macrol 125-- corsal--sekrol-- dolven--tavegly--apireks verdiler çok endişeliyim daha 1 yaşında bukadar ilac bronşite çevirir dedi vermiyodum aslında neolur yardım edin burada çok kolay ilaç veriyolar şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
eymenimmm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mar 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymenimmm
![]() ![]() ![]() ![]() |
birde kulak akıntısı var hocam oda kötüye gitcek gb dedi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O doktorun, hicbir dedigini SAKIN yapmayin, yoksa doktorlardan cikamazsiniz...
Cocugunuz Grip geciriyor, sadece benim yazilarimda anlattiklarimi uygulayin. Ilave olarak, ilk 3 gun Serum fiz yerine; Iliadin burun damlasini, gunde:2x2'ser damla burun deliklerine damlatin, sonra Serum fiz ile devam edin... SAKIN Antibiyotik kullanmayin...Ve verdigi, HICBIR ilaci kullanmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 17 Mar 2014 Saat 03:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eymenimmm
Tesekkurler hocam bal limon vermeye basladim banyolarini yaptiriyorum gece vicks surdum daha rahatti ekstra yapmam gereken varmi acaba simdiden cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117732 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Boyle devam edin. Eski mailleri ve makalelerimi mutlaka okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|