|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mar 2014 Saat 21:13 |
İyi akşamlar Kadir bey Oğlum 1 yaşına girdi, aşı için gittiğimizde ebe artık d vit gerek yok dedi,evdede damla bitmişti. Tavsiyeniz olan d vit ampul ne zaman verilmeli,birde ampul içirin kısmını anlamadım,nasıl içilecek ,içecek bir şey mi katcaz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen, bu gun bile icirebilirsiniz...
Ampulun icindeki "sivi", Aycicek yagidir, yag karisabilen her maddeye karistirabilirsiniz. Aycicek yagi; "tasiyici" olarak kullanilmaktadir. |
|
![]() |
|
selege ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler Kadir bey peki bu ampulü ömür boyu mu kullanacağız?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 93 yasindaki anama bile veriyorum... Akli basinda, kendi evinde, tek basina yasar.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maşallah...teşekkürler Kadir bey Allah sizden razı olsun bende bayramınızı kutluyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|