| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| asli54   Üye     Kayıt Tarihi: 24 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: antibiyotik,hırıltı, Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:41 | 
| 
   kadir bey merhaba,yazılarınızı hep takipteyim çogu sorumun cevabını soru sormadan eski maillere bakarak buluyuyorum sayenizde öncelikle bunun için teşekkür ederim. 18 aylık oglum agır grip geçiriyor ve özellikle nefes vermekte zorlanıyor,cold mix,ballı limon kullanıp burnunu acık tutuyorum ama zaten burundan fazla sıkıntımız yok göğüsü dolu sanki,dilinde pas yok ama agızındaki kokuyu anlayamıyorum nasıl bir koku olacak ayırt edemiyorum,ekşi ekşi kokuyor sanki agzı,bir gece az ateşi oldu ve eski maillerde okudugum gibi o ateş kuru kuru geldi ıslak ıslak cıktı cok terledi ve ertesi gün ateşi olmadı birdaha,tek korkum acayip hırıltı olması doktorada götürmedik ateşi yok keyfi yerinde diye geceleri uykusuz kalmayada razıyım ben ama bu hırıltı nezaman gecer ne yapmam lazım zaatüre olabilirmi agız kokusunu anlayamadıgım için ne yapmam gerek,antibiyotik şartsa ve kullanmasak ne olur çok uzattım ama bu sorular kafamı kurcalıyor teşekkür ederim. | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119419 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:20 | 
| 
   Atesinin olmamasi, zaten, antibiyotiklik bir durum olmadigini gosteriyor, agiz degerlendirmesi gerekmez.. 
 Grip geciriyor,en az; 2-3 hafta surer. Eski mailleri ve makalelerimi okumaya devam edin. | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |