Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - antibiyotik,hırıltı,
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumantibiyotik,hırıltı,

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asli54 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı asli54 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: antibiyotik,hırıltı,
    Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 17:41
kadir bey merhaba,yazılarınızı hep takipteyim çogu sorumun cevabını soru sormadan eski maillere bakarak buluyuyorum sayenizde öncelikle bunun için teşekkür ederim.
18 aylık oglum agır grip geçiriyor ve özellikle nefes vermekte zorlanıyor,cold mix,ballı limon kullanıp burnunu acık tutuyorum ama zaten burundan fazla sıkıntımız yok göğüsü dolu sanki,dilinde pas yok ama agızındaki kokuyu anlayamıyorum nasıl bir koku olacak ayırt edemiyorum,ekşi ekşi kokuyor sanki agzı,bir gece az ateşi oldu ve eski maillerde okudugum gibi o ateş kuru kuru geldi ıslak ıslak cıktı cok terledi ve ertesi gün ateşi olmadı birdaha,tek korkum acayip hırıltı olması doktorada götürmedik ateşi yok keyfi yerinde diye geceleri uykusuz kalmayada razıyım ben ama bu hırıltı nezaman gecer ne yapmam lazım zaatüre olabilirmi agız kokusunu anlayamadıgım için ne yapmam gerek,antibiyotik şartsa ve kullanmasak ne olur çok uzattım ama bu sorular kafamı kurcalıyor teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119419
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 03:20
Atesinin olmamasi, zaten, antibiyotiklik bir durum olmadigini gosteriyor, agiz degerlendirmesi gerekmez..
Grip geciriyor,en az; 2-3 hafta surer. Eski mailleri ve makalelerimi okumaya devam edin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.