|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Tunajade ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2014 Saat 07:01 |
Dr bey merhaba 2.5 yaşındaki kızım birkaç gündür soğuk algınlığı ile uğraşıyor doktor kontrolüne götürdüm dru yapılacak pek birsey olmadıgını ates olmadıgı müddetçe ilaca gerek olmadıgı söyledi.sadece geceleri burun damlası koyuyorum tıkanık oldugu için burnu ama yinede pek fayda göstermiyor uykusu bozuluyor. Asıl problem 2 gündür gözlerinden çapak gibi bir madde gelmesi Bununda normal oldugunu söyledi Dr bu gibi durumlarda gözden sümüğe benzer akıntının olabilir olması. Soğuk algınlığı döneminde kullanılan ilaçlar ne kdr faydalı Yada zararlı Yada bu durumu gercekten ates olmadıgı müddetçe ilacsız atlatmaya çalışmak ne kdr doğru? Gözde olusan akıntı için ne yapılabilir göz içi nemli tutulsun diye sadece bepanthen göz kremi kullanıyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayret, Gribi taniyan doktorlarda, artis var... Aman, doktorunuzu degistirmeyin ve kiymetini bilin...
Gozde capaklanma, "gozunu acamayacak" kadar cok olursa, Tobrased goz damlasini kullanin. Degilse, nemli bir bez-kagit ile silmeniz yeterlidir. Ilgili soru-cevaplari okuyun... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|