|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mar 2014 Saat 14:56 |
hocam merhaba ankarada yaşıyorum artık bu firma türkiyeye ilaç göndermeme kararı almış bulunduğum semtteki tüm eczaneleri dolaşarak 7 kutu zymaflour aldım( bu arada firmanın göndermeme sebebi ve yurtdışından ilaçı almakla ilgili bilgilere ulaştım ama biraz uzun olduğu için vaktinizi almak istemem ama okuyan üyeler için şu kadarını yazayım yurddışından bizim almamız biraz pahalıya geliyor)
hocam kızım 5,5 yaşında ve 8 aylıktan beri kullanıyoruz altı yaşında flour kullanımını bırakıcam
diğer 6 kutuyu 2 yaşındaki kardeşine kullanıcam oda bizi 4 yaşına gelene kadar idare edecek 4 yaşında ondada bırakmak zorunda kalacağım bu dişleri için yeterli olacakmı
teşekkürler
iyiki varsınız sizinsayenizde öğrenmiştim bu flour hapını
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 yas bitene kadar kullanmaniz iyi olur.
Kesin SAGLIK BAKANLIGI, gerekli fiyat artisini yapmadigi icin, Firma ilaci yollamiyordur. 4TL lik ilac, 10TL olsa ne olurki!!! Ama niyet baska.. Kesin bakanlikta, bu isin basinda bir 'DISCI" vardir, o sabote ediyordur. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vallahi hocam benim açıklaması uzun dediğim şeyi siz bir cümlede özetlemişsiniz aynen sebebi dediğiniz gibiymiş on yaş bitene kadar kullanamayızda artık kullandığımız kadarı kar saymamız gerekiyor herhalde en azından benim için
birde hocam bu kadar kullanım yani 4 yaşına kadar birinde
6 yaşına kadar birinde çok ufak bir etkimi sağlar
teşekkür ederim
iyiki varsınız
|
|
![]() |
|
ömer mirza ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2014 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer mirza
Hocam merhaba benimde 5 aylık bir oğlum var samsunda ikamet ediyorum bende sordum ama yok peki bunun muadili yokmu bulamaz isek içirmesek bir eksisi olurmu bu durumda ne yapmamız gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120405 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
D-Fluoretten diye muadili var ama, Almanya'dan getirttiginiz Zymafluordan bile pahaliya gelir.
Dogru:...Ne kadar kullanabilirseniz, "kardir"... Sut disleri saglamlastigi gibi, taslak halindeki kalici dislerde bile saglamlik oluyor. Bu ilac: "Dis curumelerini" onluyor... |
|
![]() |
|
hocam teşekkür ederim piyasadaki haplar son kullanma tarihi 2016 mart hocam birkaç kutu daha alsak ve son kullanma tarihi 6 ay falan geçmiş olsa bir zararı olurmu yani skt geçtikten sonra o ilacı biraz daha kullansak olurmu umarım anlatabilmişimdir piyasada ondan daha uzun bir tarih yok o yüzden sadece 6-7 kutu depolayabildik sonrasında skt geliyor çünkü
çok teşekkürler birde arkadaşım buzdolabında saklamış ben normal dolap içine koyuyorum hangisini yapalım
iyik varsınız
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bir zarari olmaz, zira, bunlarin; "Son kullanma tarihi" diye bir durumlari yoktur..
Sofra tuzu olan: NaCl'un son kullanma tarihi varmiki, Sodium Fluorur'un (NaF) un bir miad tarihi olsun??? Her ilacin, "Son kullanma tarihi" diye bir tarih yoktur, ama gelde bunu bu millete anlat.. Ilac firmalari da bunu firsat bilip, artik her ilaca, bir "Son Kullanma Tarihi" koyuyor... At, yenisi al.... Sakin, her ilaci buzdolabina koymayin... Sadece, Eczacinin, buzdolabindan cikarip verdiklerini koyun, birde, sulandirma ilaclari, 1 haftadan uzun tutacaksaniz, onlari koyun. Zira, buz dolaplari evinizdeki en RUTUBETLI yerdir.. Bilhassa, tabletler, nem cekerek, cok cabuk bozulurlar. Oda derecesinde muhafaza edin. Mutfaktaki Tuz bozuluyomu??? Tuzu da, buzdolabinami koyuyorsunuz?? Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Mar 2014 Saat 22:10 |
|
![]() |
|
amara ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
doktor bey ben de bulunduğum yerde bulamıyorum maalesef.depolarında bitmiş güya.ama kime o ismi sorsam ben yeni duydum diyor. zymafluor bulamazsak en güvenilir tablet D-fluoretten mi.ben işin doğrusu çok da parasında değilim.siz hangisini tavsiye edersiniz? ülke çapında pek kullanılmayan bir tablet nasıl oluyor da aniden bitiyor aklım almıyor. doğrusunu söylemek gerekirse sizin milleti uyandırdığınızı gördüler de önünü mü alıyorlar diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|