|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
reson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mar 2014 Saat 12:57 |
merhaba Kadir Bey
6 yaşındaki oğlumun 1 yıla yakındır bacaklarının üst arka kısımları isilik gibi başladı. aynı zamanda kuru. kaşındıkça kaşıdığı yerler büyüyor. sadece oturduğu kısımda var. nemlendirici kullanıyoruz ancak zaman zaman azalıp sonra yeniden çıkıyorlar. geçen gün de ayak bileğinin yanında 8-10 tane sivilce gibi kabarıklar çıktı. neden olabilir? son zamanlarda çikolatayı çok yedi,tatlı çikolatayla bağlantılı olabilir mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resim gonderebilirmisiniz...
|
|
![]() |
|
reson ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kadir bey çok resim çektim ancak hiç gözükmüyor, sanırım çekimle ilgili. bu arada dermo trosyd krem sürdüm akşamları. sabahları da mustela losyon sürüyorum. biraz kaşıntı durdu ve kızarıklığı azaldı. 8-10 tane isilik bir araya gelmiş gibi nokta nokta daire oluşuturmuş o şekilde kaşınıyor. ne öneririsiniz devam etmelimiyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118541 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eger; tarifiniden,dogru anladi isem... "Ringworm" denilen bir mantar enfesiyonu var, Trosyd iyi gelir, Mustela gereksiz.
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/x9jg09.jpg http://i.hizliresim.com/KlAd2X.jpg http://i.hizliresim.com/xEjglA.jpg http://i.hizliresim.com/w1RLjj.jpg Kadir Bey tekrar merhaba, oğlumun bacağının arkasındaki kızarıklık ve kaşıntı trosyd ile kısmen hafifledi ancak şimdi de vücudunun her yerinde çıkmaya başladı . su toplamış ve isilik gibi belki 10-15 tane çıkıntılı noktanın bi araya gelmesi gibi. Bunların acıdığını da söylüyor oğlum. Doktora götürdük atarax şurup ve codermo diye bir losyon verdi.dermatit olduğunu söyledi ancak, size de danışmadan kullanmak istemiyorum. Oğlum da biz de artık çok muzdarip olmaya başladık. Cildini nemli tutmak için bebe yağı sürüyoruz çıkan yeni yerlere de trosyd sürüyoruz ancak hiçbir ilerleme yok. Umarım resimler net gözükür. Ne yapmamızı öneririniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN; Verilen hicbir ilaci kullanmayin... Hepsini iade edin...
Dokuntuler: Kasiyarak rezil edilmis, bocek isiriklari...Fenistil jel (gunde:2x1) surmeniz yeterlidir. Izler; 1-2 haftada ancak kaybolur. |
|
![]() |
|
öncelikle size çok çok teşekkür ederim. hastalığımız sırasında bizimle birlikte olduğunuz ve iyileştiren tavsiyeleriniz için.Kadir Bey, bu kızarıklıklar sanırım gribin habercisiymiş. oğlum 3 gündür ateşli grip geçirdi. kızarıklar da nispeten azaldı. bol bol nemlendiriyoruz. grip önerilerinizi uyguladım ancak ateşinin çok yükselmesiyle oğluma dolven verdim (onu da sırf rahatlasın diye ) şuan burun akıntısı hapşırık ve zaman zaman ateş yükselmesi devam ediyor. yalnız bu seferde gözleri akmaya başladı. hafif bir de şişlik var. ara sıra da yeşil çapak oluyor. ne önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HICBIR dokuntu, Gribin habercisi degildir... Boyle hicbir dokuntu yoktur...
Grip: ONCE; 4-5 GUN SUREN ATESLI BIR DEVRE OLUR. SONRA: 2-3 hafta surecek olan, burun-goz akintilari, yasarmalari ve oksuruklu devre olur.. Gozlerde, olan; "yanma-batma" hissi ile kirli elleri ile gozlerini ovusturdugu icin, gozlerine mikrop kacirir... 5 gun, Tobrased goz damlasini; gunde 4x1'er damla gozune damlatin, teferruati eski maillerde var. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|