Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çokacemiyim(gelişim)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇokacemiyim(gelişim)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aslhn Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 283
Mesajın Direkt Linki Konu: Çokacemiyim(gelişim)
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 19:34
rb Dr bey öncelikle bugün keşfettim sizi ve hayran kaldım.31.10.2012 tarihinde doğan bir kızım var .normal doğum yapmak için başvurduğum hastanede kızımın suni sancı ve sancı iğnesine dayanamadı kakasını yaptı ve 12 gün Dr enfeksiyon teşhisiyle yoğunbakımda yatırdı bize bütün organlarında enfeksiyon olduğunu ve bu nedenle yatırdıklarını söyleyen dr hastanenin ortağıymış . Şuan 16 aylık 10 kilo 81 cmboyunda başka bir dr zayıf olduğu için idrar kültürü istedi. Yaptırdık 2 ayrı hastanede birinde ciddi bir enfeksiyon çıktı aynı gün içinde diğer hastanede 0 mikrop. Geçenlerde grip oldu Dr götürmedim direttim şimdi kızımda ara sıra 39 U bulan ateş balgamlı öksürük hırıltı ağız kokusu var. Kendi Dr ilaç vermeyeceğini ancak ateş olduğu için röntgen çektirmem gerektiğini söyledi bende eğer röntgenlik bi durum varsa neden ilaç vermedi mantığıyla Çektirmedim öksürük artınca sağlık ocağındaki Dr zinnat ventolin dolven bricnly vermiş . Çok bunaldım kilosu az die kültür yaptırmam gerekirmi ayrıca bu
İlaçları kullanayımmı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 20:51
Pes yani, cevrenizde bir tane bile namusu ile calisan, durust ve bilgili doktor yokmu??
Gelismesi iyi. Sadece sisman degil... 5cm boy, 300gram agirlik fazlasi var... Kim demis zayif diye, once ellerine bir "Buyume cetveli" alsinlar, onlara baksinlarda, ondan sonra ukalalik yapsinlar. maksat, bir bahane uydurup, IYE teshis etmek..
Aman dikkatli olun; idrar tahlilinde; NITRIT:(-) oldugu surece IYE yok demektir, ne derlerse desinler SAKIN, inanmayin..
Cocugunuz Grip geciriyor, 4-5 gun atesi olacak, 2-3 hafta Grip surecek.. Merak etmeyin.
SAKIN: Onlarin verdigi HICBIR ilaci kullanmayin. Hicbir tahlil de yaptirmayin..
Bu yeni Saglik kanunu cikti, etraf bu namussuzlara kaldi..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.