Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 812
|
Konu: Danışma(sağ memede sertlik ) Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 17:47 |
Merhabalar Kadir Bey bugün kızımın kontrolü için doktora gittik sağ memesinde sertlik vardı ultrasonda bakıldı subkutönöz dokuda minimal kalınlaşma görünümü dikkat çekmektedir buna göre 2-3 ay beklenip gerekirse endokrin uzmanına göndericeğini hormonal bir şey olabiliceğini söyledi. 2. sorum kan sonucuna demir düşük dedi demir ilacı verelim dedi istemedim Kan sonucuna göre % Eozinofil 4,7 H 2-4 bunun yüksek olması çocuğunun alerjik bir bünyesi var dedi ek gıdada dikkatli ol dedi. Zaten bu alerjiden çok çektik 3 ay diyet yaptım kakasında kan olduğu için.9. ayda kızamık aşısını yaptır ayrıca menenjit aşısını yapalım dedi bunları tabiki yaptırmıcam ama sizi tanımasaydım mutlaka yaptırırdım.Birde kızım 500 gram almış bu ay katı gıdaya geçelim dedi. Kızımın kilosu 7.8 boyu 70 cm. Baş çevresi 44 cm. Ben pek geçmek istemiyorum ama çalışıyorum geçsem dahamı iyi olur.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118432
|
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 18:46 |
Eosinofil: %6'nin ustu yuksektir.. o sahtekarin niyeti baska...
Meme ile ugrasmayin, anne karninda iken, anne nin "Ostrojen" hormonunun etkisi ile buyumus.. Onemli bir sey degildir, kendiliginden duzelir, doktor namussuzun teki oldugundan isi boyle uzatiyor. Hele birde dogduktan sonra, yaslilarin aklina uyup, memelere "masaj" yapti iseniz, duzelmesi seneler alir.
Kakadaki bu sekildeki kan sadece; cok beslendiginde olur... Hastalik kanamalarinda bu sekilde olmaz. Sizi kandirdilar, paralarinizi aldilar.
YASINI YAZMAMISSINIZ.. Boy;10 ayliga, kilosu; 7 ayliga uyuyor.
|
 |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 19:02 |
hocam dün 6 ayını tamamladı
|
 |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 19:07 |
Ek gıda için bir şey dememişsiniz başlayalımmı hocam alerji için zaten size daha önceden mail göndermiştik sayenizde kurtulduk bugün doktor söyleyince size yinede söylemek istedim.
|
 |
nazlıgüneş
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 19:08 |
27 agustos 2013 doğumlu doğum kilosu 2850 boy 51 cm.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 118432
|
Gönderim Zamanı: 28 Şub 2014 Saat 19:09 |
Dogum kilosu dusuk oldugu halde, 3.5kg doganlari bile gecmis, super iyi gelismesi var, aynen devam edin.
EK GIDA, anne sutunden yer kalirsa.. ESKI MAILLERI OKUYUN.
|
 |