Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Devit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDevit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 256
Mesajın Direkt Linki Konu: Devit
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2014 Saat 20:56
Merhaba Kadir Bey,

Eski maillerinizi okudum ama ikilemde kaldığım için sorma gereği hissettim... 15 aylık oğlum çok içe basıyor, 9 aylık başladı yürümeye ama hiç düzelmedi....ayaklarının tabanı değil de ucu içe basıyor... Ayak ucunda yürümeye teşvik edemiyorum yapmıyor... Eski maillerinizde bu durumdaki bazı kişilere devit ampul önerdiğinizi okudum... Bugün gidip hepimiz için aldım ama emin olmadan vermek istemedim... Sanırım 2 yaşından sonraki çocuklara önermişsiniz... Bekleyeyim mi bu durumda..??? Yoksa faydası olur mu umuduyla vereyim mi...

Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim...

Düzenleyen sedesa - 19 Şub 2014 Saat 20:56

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118336
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Şub 2014 Saat 01:52
12 ay bittikten sonra, senede bir veriyorum.. Resim gonderebilirmisiniz?
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2014 Saat 11:21
Yakalayabildiğim kareleri eklemeye çalıştım Kadir Bey.. Umarım faydalı olur... Farkli açılardan çekmeye çalıştım... Dururken zaman zaman düz basabiliyor ama yürürken çok içe basıyor özellikle... Babamız illaki bir doktora götürelim istiyor ama ben yanlış yönlendirmelerden korkuyorum doğrusu...bir doktor arkadaşına sormuş ve 2-3 yaşından sonra bu durumun %100 tedavisi olduğunj söylemiş... Sizin cevabınızı eşime de okutacağım... Umarkm onun için de yeterli olur cevabınız...

Şimdiden teşekkür ederim...

[/IMG]

[/IMG]

Düzenleyen sedesa - 23 Şub 2014 Saat 12:44

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2014 Saat 18:32
Simdiye kadar hic vermedi iseniz, hemen; 1 ampul Dvit3 icirin.. Bir evvelki maili ve oradaki resimleri iyi inceleyin.
Bu hastalikta, oyle 2 sene filan beklenmez. Farkedildigi anda, ne kadar erken ise, o kadar cabuk ve kolay duzeltilir.
Yukarı Dön
sedesa Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2014 Saat 08:09
Kadir bey bir resim daha gönderiyorum...dizden birleştirerek çektik.... Aralık yok gibi görünüyor... Doğru çekmiş miyiz acaba... Bir de ilk dişinin 5.5 aylıkken çıktığını ve şu an 10 dişi olduğunu belirtmek isterim... 9 aylıkken de yürümeye başladı... Kemiklerle ilgili genel bir bilgi verir belki diye paylaşmak istedim...Ben devit verdim bugün kendim de aldım ama yine de sormak istedim...

.[/IMG]

[/IMG]

Düzenleyen sedesa - 24 Şub 2014 Saat 18:21

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Şub 2014 Saat 18:25
Gorunumu; dunku resimlerden, daha iyi. Bacaklari yanyana getirirken, dizleri cok ust uste getirmissiniz. Tek bir tane; Dvit3 sizi, idare eder. Seneye Allah-Kerim. Bu yaz bol gunes gorsun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Şub 2014 Saat 18:25
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.