Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Glshbgz
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 186
|
Konu: Bal-limon döküntü Gönderim Zamanı: 31 Oca 2014 Saat 23:17 |
Hocam 3 aylık kızıma ölsürğü için limonata şeklinde 3 defa bal limon yaptım. Bugün gözkapaklarında ve alnında sivilce gibi dökntler oldu ve kaşınıyor zannedersem. ?
Önemlimidir ne yapayım
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117362
|
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 00:50 |
Allerjik dokuntu oyle olmaz, bir evvelki mailde cok guzel bir Allerjik dokuntu resmi var, ona bakin. Tarifiniz, sicak tutmaya bagli olan, "Isilige" benziyor.
|
 |
Glshbgz
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 11:39 |
Hocam sıcaktan olmadı imkansız ev ortamı 21-22 derece,üzerinide hiç kalın giydirmem hatta annemleok çatışırız üşüyücrksin bu çocuğu diye. Bir önceki resim gibi değil tabi ama balsan sonra çıkınca o yspmış olabileceğine kanaat getirdim
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 18:46 |
Bal yapmis olsa bile, kendiliginden gecer, bir sey yapmaniz gerekmez. Bal'dan oldugundan emin olabilmek icin, saglam bir zamaninda tekrar bal verin, bakalim olacakmi? Olursa, bal'dan demektir.
|
 |
Glshbgz
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 19:21 |
Hocam evet geçti. öksürüğü şiddetle devam ediyor bslgamı atsın diye sıcak buhar yspıyorum günde iki defa arada sırtında hırıltı oluyor, ateş yok, burnu akmıyor ama sf uyguluyorum . Komşumun aynı aylık kızındada aynı belirtiler var doktora götürdü ilaç veremeyiz deyip ventolin hava vermişler rahatladı diyor. Çok sıkıştırırsa öksürük ventolin verdirsem çokmu kötü olur.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 01 Şub 2014 Saat 19:31 |
" -ilaç veremeyiz deyip ventolin hava vermişler -"
Bu daha buyuk Sahtekarlik... Aileleri (olmayan)Astim teshislerine hazirliyorlar..
Son senelerin en buyuk SAHTEKARLIGI: Oksuren HER COCUGA; Ventolin dayamak... Nasil oluyorsa, her oksuren cocuk: ASTIMLI, mubarek memlekette hic GRIPLI cocuk yok..
Ventolin ile, bronslar genisletilerek, Gribin daha rahat Akcigerlere inmesini sagliyorlar ve bu sebeple, bir defa bunlarin ellerine dusenler, bir daha pacalarini kurtaramiyorlar..
|
 |