Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - DÜŞME - GENİZ AKINTISI KUSMA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDÜŞME - GENİZ AKINTISI KUSMA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
flyknk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Konu: DÜŞME - GENİZ AKINTISI KUSMA
    Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 09:13
Hocam iyi günler dilerim öncelikle...

Her başımız sıkıştığında size koşuyoruz Allah sizden razı olsun.

KIzım Defne 8 ay 23 günlük . 74 cm boy 9,500 kg 
Emeklemeyi geçtik artık sıralıyoruz sıralarken düştü ama halının üzerine geldi kafasının arkasını vuırdu. 
Siz bıngıldak kapanmadığından hasar oluşmaz dersiniz çok iyi biliyorum ama düşme sonrasında çorbasını yedirirken fışkıırır gibi kustu. Hadi ona mercimeğin kabuğu takıldı dedim geçtim. Gün boyunca sorun olmadı çünkü.
Ertesi gün kucağımda otururken kustu ama biraz sümüksüydü aynı şekilde akşamda kustu. 
Bu sırada 32 gündür süre gelen burun akıntımız var hiçbir ilaç vermedim sadece serum fizyolojikle temizliyorum çünkü ne ateş oldu ne de başka birşey . Bu kusmalar geniz akıntısı varda ondan oluyor olabilir mi ?
Yemeklerden mikrop aldı desem hepsini taze hazırlıyorum ve dikkat ediyorum.Şimdi doktora götürsem yok tahlildi tomografiydi harap decekler kuzumu

Bu arada geceleri hala uykusuzuz.

Yorumlarınızı bekliyorum hocam. Şimdiden teşekkür ederim
flyknkars
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118532
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Oca 2014 Saat 19:41
Dusmeden dolayi kusmalari olsa idi, baska onemli Norolojik arazlarda cikardi. Suur kaybi, memeyi tutamama, gozlerde kayma, havale gecirme gibi. Birde; dusmelerden sonra olan kusmalar, yemeklerden sonra degil, kendiliginden olur. Bunlari takip edin, gerekirse gosterirsiniz.
Atessiz baslayan Gripler; bagisiklik sistemi "adam yerine koymadigindan" uzun surerler..
Yukarı Dön
flyknk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 11:54
Çok şükür hocam başka nörolojik arazlar yok gayet aynen devam hınzırlıklara =)
Peki hocam kusmalar sümüksü olduğundan geniz akıntısından denilebilir mi?
Mesela dün hiç kusmamış ananede ?

Birde hocam size uykusuzluk hakkında yazmıştım.Serum fizyolajik damlat demiştiniz.
Dün gece Defne öyle bir hal aldı ki yastığa yatırır yatırmaz çığlık atarak ağlıyor kaldırıyoruz oynamaya devam en son ağlasın almayayım dedim katılınca almak zorunda kaldım. Uykular 12lere 1 lere sarktı onuda sallayarak ve yine ağlayarak uyuyoruz. Ne yapabiliriz?
flyknkars
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 19:44
9 aylikta, simdilik fazla bir sey yapamazsiniz. Aksamlari, yatmadan once 1 tane; ParaNox120 fitil yapmayi deneyin.
Yukarı Dön
flyknk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2014 Saat 21:24
Paranoxu nasil kullanalim hocam? Bir yol gostetebilirmisiniz. Kac gun kullanayim ?
flyknkars
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Oca 2014 Saat 00:45
   " Aksamlari, yatmadan once 1 tane; ParaNox120 fitil yapmayi deneyin. " dedim....

Daha ne yolu gostereyim.Hic fitil kullanmadinizmi????. Kicina sokacaksiniz... 3-5 gun bir kullanin bakalim...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.