hocam iyi günler, oğlumda iki haftayi geckin süredir sadece geceleri öksürük vardi, bir gece oluyor bir gece olmuyor seklinde, israrci degildi,gecen hafta da burun tıkanıklıgı oldu, serum fizyolojik sık kullanamiyorum, cok tepki gösteriyor, pazartesi günü, öksürügü artti, ertesi gün de sabah beste oglum huzursuz bir sekilde kalkti, hafif atesi vardi, solunumu sılıntılıydı, hızlı nefes alis verisi ve kesik kesik öksürür gibi. halsiz ve istahsizdi. esimin evhamiyla dr.a gittik, daha önce iki kez gittik o dr.a nezle diyerek ilac vermemisti ama onun nezle dedigi durum daha sonra yine bu sekilde agirlasmisti ama ben ilac vermemistim israrla ve gecmisti.
benim sorum su bu durumda bronsiolit olabilir mi ve öyleyse tedavisi nasil olur?
dr. zatürreden bile süphelendi, akciger filmi istedi, filmde bisey cikmadi, receteye a. bronsit yazmis, macrol ve bricanyl verdi, esimin israriyla kullaniyorum cünkü kullanmazsak tekrarlayacagini düsünüyor, gecen sefer kullanmadik da böyle oldu gibi... atesi sadece bir gün sürdü hic düsürmedim. öksürük de azaldi. sizce ilaclar iyi mi geldi ben emin olamiyorum. tesekkürler. saygilar.
Düzenleyen besirinannesi - 24 Oca 2014 Saat 13:04