Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Kulak ağrısı???
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKulak ağrısı???

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Edaben Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7
Mesajın Direkt Linki Konu: Kulak ağrısı???
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2014 Saat 23:05
Kadir hocam merhaba.kızım 9 aylık 11,100gr ve 77 cm.11 gün önce burnu akmaya başladı.aynı günün gecesi sabaha kadar ağladı hiç uyumadı. Ağlaması sabah da devam edince Dr a götürdük. Kulağı kızarık orta kulak iltihabı dedi. Antibiyotik ve nasonex sprey yazdı. Ben önceki yazılarınızı okuyup sadece illiadin sprey 3 gün 2*1, 3gun sonra da serum fiz cold mix kullanmaya devam ettim.3 Gece ağladı ama sonra huzursuzluğu geçti. Bu süre içinde ateşi en fazla 37.8 kulaktan ölçer ile oldu. Ben bugün aynı Dr a kont E götürdüm. Antibiyotik bitti dedim muayene etti 3 gün daha antibiyotik verelim sol kulağında hala su var dedi. Burun akıntısı fln da geçti ama arada kulağını tutuyor , kaşıyor. Uykuya da zor dalıyor hala. 10 gündür iştahı hala düzelmedi 2 kaşık yedirebiliyoruz. Anne sütü alıyor ama yetecek kadar da sütüm yok.Dr öyle dedi diye ben bugün illiadin E başladım. Doğru mu yaptım. Kulak bi araz kalır mı diye de korkuyorum. Sizin öneriniz ne olur? Sevgiler...

Düzenleyen Edaben - 21 Oca 2014 Saat 13:37
Maya
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119138
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2014 Saat 19:50
Bir daha gelesiniz diye yapilan, tipik bir "hile".. Allahtan; Nasonex spreyi kullanmadiniz, yoksa, bu gidip-gelmeler hic bitmeyecekti.. SAKIN; Antibiyotigi filan vermeyin, sadece; Serum fiz ile devam edin. Gerekirse, tekrar Iliadin kullanin.. Goruyorsunuz, o ILACLARI kullanmadiginizda, daha cabuk tedavi oluyor...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.