Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAlerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeyneptur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: Alerji
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 14:13
Merhaba
Ben istanbulda yaşıyorum 6 yaşında kızım var bu sene 1. sınıfa başladı geçen ay kızım hastalandı 39.5 ateşle başladı doktor antibiyotik verdi kulağına vurduğu için 2 kutu kullandı kontrolde geçmediği için bizi kbb ye yönlendirdi. Gittiğimiz doktor şiddetli öksürdüğü için boğazına bişey sürdü ve kızım şiddet öksürdü ve doktor alerjik dedi kulaklardaki kızarıklık geçmediği için tekrar ara vermeden 3. antibiyotiği kullandı bu gün kontrole gittiğinde kbb doktoru çocuk doktoruna gönderdi ve film çekildi ciğerlerine inmiş şimdi 5 gün iğne olacak daha sonra 6 ay bi şurup daha sonrasında 3 ay başka bi şurup kullanacakmış. Benim merak ettiğim bu nasıl bir alerjiki çocuğumun yakasını bırakmadı. 
Şimdiden ilginize teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119671
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2014 Saat 23:30
Cocugunuzdaki hastalik; Allerji degilki, yakasini biraksin.. Iki SAHTEKAR, sizi "Ping-Pong" topu gibi bir birlerine sutleyip, sizi kazikliyorlar.
Yapilanlarin tamami, "SHOW"..
1- Ilk gunden beri, kattiyen antibiyotige ihtiyaci yoktu.SAKIN antibiyotik vermeyin, veriyorsaniz da hemen kesin.
2- Kulaga vuran bogaz enfeksiyonlarinin TAMAMI; Gripal enfeksiyonlardir.. Boyle durumlarda; tek basina Iliadin ped, burun damlasi yeterlidir. Iyi kazik yemissiniz. HELE KBB'ye hic gerek yoktu..
3- Inanmiyorsaniz, bir kan sayimi yaptirip, WBC (Lokosit) degerine bakin. 5-8yaslar arasinda, WBC: 5.0-14.5 ARASINDADIR..
4- Madem Allerji, niye antibiyotik, hem de Igne seklinde veriyor? Geri zekalimi?
5- Bu 2 SAHTEKAR'dan uzak durun. Bunlarin gayesi, hicbir ise yaramayan antibiyotik tedavileri ile sizi biktirip, ameliyata razi olacak hale getirmektir... Bu NAMUSSUZLUK, bilhassa, bu son 5-6 sene korkunc artti. Artik hic Grip yok, herkez allerjik...
6- Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin, bu sahtekarlardan da uzak durun..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Oca 2014 Saat 23:32
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.