Gecen gun 6 yasindaki kizimin vucudu ve yuzunde ates sonrasi dokuntu olmus siz viral dokuntu demistiniz.
2.3 gun sonra 21 aylik oglumun atesi cikti hatta dr goturdum kulagi kizarik diye ant. Verdi klamoks ama siz kulanmayin dediginiz icin kullanmadim. Ates 2 gun icinde dustu.
boynunda buyuk bezeler var oldugunu farkettim sonradan.
oglumda da ablasi gibi dun aksam dokuntu oldu. Ufacik belli belirsiz kirmizi noktalar.
Ama bugun tekrar atesi 39 a cikti ve balgamli oksuruyor gozlerinin alti kipkirmizi ve sis. Burnu bazen akiyor cok fazla degil. yesil bazen yapiskan beyaz sekilde akiyor.Tekrar atesi cikmasi beni cok korkuttu. Acaba gogsemi indi. Simdi dr gotursem niye antibiyotigi kullanmadin diyecek . O yuzden gitmiyorum ama neden atesi yukseldi acaba ne yapayim nolur soyleyin...
36 saat atesi olmustu. Persembe cuma cumartesi yani bugun oglene kadar atessizdi ogleden sonra atesi tekrar 39 cikt
atesi icin sadece 2 kez calpol vermistim ilk ciktigi gun.sali aksami yani. Sonradan vermedim ates kendiliginden dusmustu..
antibiyotigi versemmi
kan tahlili yaptirsammi goguse inmisse dra gostermeden sadece tahlille anlayabilirmiyiz...
Düzenleyen durucan - 04 Oca 2014 Saat 20:32