Hocam bu sefer sizi çok yakın bir arkadaşımı aydınlatmanızı rica etmek için rahatsız ediyorum.İkiz kızları var ve 4 seneden beri çocukların kullanmadığı antibiyotik ve öksürük şurubu kalmadı. Ben kendisine bütün sizin yazılarınızı tek tek oturup okudum ayrıca anlatmaktan da dilimde tüy bitti ama maalesef çocuklar hala antibiyotik kullanıyor ve düzelme de yok Çocuklarım bronşit değip her hafta doktorda alıyor soluğu.
Bir kere, Bronsit, Astim gibi, solunum yollarinin daralmasi ile olan bir hastaliktir. Oksuruk on planda degildir, bazende hic olmaz. ESAS BULGU: Rahat nefes alip, SIKINTILI nefes vermektir. Kullandığı bütün ilaçların öksürüğü ciğerlere indirip akabininde çocuklar daha kötüleşir ve oksuruk suresi cok uzar ve tablo agirlasir. Antibiyotik olarak sizin önerdiğiniz tek Agumentini anlatığımda ise o ilaç çocukaalrı pişik yapıyor ve çocukların saman nezlesi olduğu için de yaramadığını anlatıp duruyor. Hocam böyle bir şey var mıdır sahiden? Yani Agumentinin böyle bir alerji (pişik ve iyileşmeye engel) etkisi var mıdır?Ne olur hocam bir de sizin ağızınzdan duymasını istiyorum ki çocukları daha fazla antibiyotik ve çeşitli ilaçlarla zehirlemesine gönlüm razı gelmiyor artık!Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama insanları aydınlatmaz isek daha çok bu sizin deyiminiz ile ''şarlatanlara'' kazandırmaya devam ederiz.
Kolay gelsin hocam!
Düzenleyen maria oflaz - 03 Oca 2014 Saat 16:35