Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Konu: öksürük
    Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 13:12
Hocam 1, 5 yasinda oglum grip geciriyor bugun 4. Gun ve cok agir seyrediyor.dun gece oksuruk basladi fakat bu sefer oglum cok nefes nefese hic boyle olmamisti ilac vermedim bol bol limonlu bal ve sicak buhar yapiyorum ama biraz hareket etsin nefes alis verisi dakikada 60 in ustune cikiyor soyledikleriniz disinda birsey yapmadim ana bu sefer korkuyorum malum cevre baskisida artti gotur artik su cocugu doktora diye ne yapiyim hocam
Yukarı Dön
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 15:42
Hocam oksuruk cok artti ve nefes alip verirken islik sesi gibi nasil tarif edebilirim bilmiyorum hani cok yasli insanlar nefes nefese kalirya cocuk yemek yerken bile nefes nefese kaliyo ses nefesi verirken cikiyo alirkende varda okadar belirgin degil cok endiseliyim hocam herseye ragmen gitmiyorum doktora dogrumu yanlismi bilmiyorum cok endiseliyim

Düzenleyen kuzeyim - 24 Ara 2013 Saat 16:06
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 20:00
Atesli iken, zaten kalp ve solunum sayilari artar.. Atesli iken degerlendirme yapmayin.. Iliadin basladinizmi, iyi gelir. Genel durumu iyi degil derseniz, once bir kan sayimi yaptirin ve WBC(Lokosit) degerine bakin. 17'den fazla cikarsa, antibiyotik gerekebilir, dusuk ise Griptir, 4-5 gun ates yapacak, 2-3 hafta grip durumu surecektir.
Yukarı Dön
kuzeyim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 20:33
Hocam ates hic olmadi ben basit bir grip diye onemsemedim 4 gundur dun gece baslayan oksurukle beraber solunum sekli beni korkutuyor genel durumu iyi istah harekeklilik gayet normal solunumu icin ne dusuyosunuz hocam yinede yaptirayimmi kan sayimi ilidalini ilk uc gece verdim sadece gece cunku defigim gibi cok yogun geciriyor serum fizyolojikle acilmiyor

Düzenleyen kuzeyim - 24 Ara 2013 Saat 20:35
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 21:31
Genel durumu iyi oldugu surece korkmayin. Kotulesirse, kan sayimini yaptirip, bana yazin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.