Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ıkı oglumda hasta  :( (grip)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumıkı oglumda hasta :( (grip)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ısık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: ıkı oglumda hasta :( (grip)
    Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 16:31
merhaba hocam ıkı gundur  buyuk oglumun  38 lerde atesı  var bogazım agrımıyor dıyor ama daha oncesı yesılımsı sumuk akıyordu o gectı derken atesı basladı burun akıntısı cok azaldı ve rengı normale dondu ama halen tıkalı nefes alırken agzından alıyor  kuru oksurugu var  bugun doktora goturduk ve bogazının cok kotu oldugunu soyledı ve Klavones 600 mg Actıfed bır de Apireks ates dusurucu verdı sızce kullanmalımıyım bu ılacları, kucuk oglumda burnu sureklı tıkalı sureklı burnu hırıltılı ondada kuru oksuruk var ama atesı yok onada akıntı cıgerlerıne ıner dedı Cefaks 125 mg Brıcanyl surup verdı oglum 4.5 aylık sızce bu kadar kucuk bır bebege antıbıyotık baslamak dogru mu 4 aylıkken 8.600 gr 66 cm  dı bırde 4 gundur  ozellıkle gece sankı doymuyor sureklı emmek ıstıyor ve doymadıgı ıcınde aglıyor devam sutu tarzında mama verıyorum uyuyp kalıyor sızce katı gıdaya gecmelımıyım ya da devam sutu takvıyesımı yapmalıyım emmeye ek olarak cok tesekkur ederım hocam 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120127
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 23:21
Her ikisininde; Agizlarina bakin...
Agizda pis bir koku ve dil uzerinde, kalin, kirli sari-beyaz bir pas tabakasi yoksa,( Grip geciriyorlar demektir) HICBIR ILACI vermeyin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin..

4 aylik kilosu; 6.8kg dir.
Yukarı Dön
ısık Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2013 Saat 08:54
hocam her ıkı oglumda da ınce beyaz bır tabaka var sadece aagız kokusu sadece buyuk olanda var sureklı burnunu acık tutmaya calısıyorum sızın anlattıklarınız uyguluyorum bu gece atesı yukselmedı hıc kucuk oglumda 8.600 gr 66 cm ama 4.100 gr dogmustu hocam gelısımı ıyı mı hersey ıcın cok tesekkurler hocam İYİ Kİ VARSINIZ ...
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2013 Saat 12:09
Çocuğunuzun gelişimini aşağıda linki bulunan "Persentil Hesaplama" dan öğrenebilirsiniz...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.