Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kaka yaparken utanma..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkaka yaparken utanma..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belinayyalçın06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Konu: kaka yaparken utanma..
    Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 15:49
merhaba hocam daha öncede bu konuyla iligli yazışmıştık fakat bu problem üstüne utanmayıda ekleyerek daha da arttı.. kızım tam 24 aylık oldu biz kızımla çoğu zaman başbaşayız yalnızız. kakasını tuttuğunu daha öncede yazmıştım üstüne düşmeyin demiştiniz zaten korkmasın rahat olsun diye düşmüyorum kakası geldiği zaman yalnız bırakmaya özen gösteriyorum.  fakat benim kızım şimdi bide utanmayı  öğrendi. utanmasını gerektiricek ayıp vs gibi sözcükler kesinlikle kullanmadım kullandırtmadım. evin dışında hiç biryerde kakası geldiğinde durmak istemiyo., babasının yanında asla kaka yapmıyor.  okadarki camımızın perdesini bile açtırmıyo.. kakası geldiğinde kendiliğinden anne istemiyorum hayır olmaz diye benden medet umarcasına gözümün içine bakıyo.. bıcırığım konuşulan herşeyden anlıyor. ( okadarki ben anneannesiyle espiri mahiyetinde babasıyla ilgili nereye gittiyse artık derken o bizi kenardan dinleyip ama anne baba işe gitti diye cevap veriyor) doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama o gözümün içine baktıkça onunla konuşmaya çalışıyorum. anneciğim her bebek kaka yapar anne ve babalarda yapar, sende yapmalısın yaparsan karnın rahatlar ben mutlu olurum sevinirim babanda buna çok sevinir. hem yapınca hemen değiştiricem söz veriyorum diyorum (çünkü daha yapmadan anne değişştir diye ağlıyor) ama  onu ikna etmeye yetmiyo.. tuvaletede teşfik olmuyor. çok zor bi durumdayız. ben artık ona nasıl yardımcı olacağımı bilemiyorum. duphalac bağırsaklarını çalıştırıyor kakasını getiriyor ama o zorlana zorlana tutuyor. ne yapıcam ben doktor bey. nasıl kurtarıcam onu bu sıkıntıdan.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 23:06
Ustune dusmeyin, gozune de bakmayin. Kendi basinin caresine bakmasini ogrensin.. AYRICA DA; 4 YASINA KADAR HIC CIS-KAKA SOYLEMEYEBILIR DE !!
Yukarı Dön
belinayyalçın06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 61
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 00:05
zorlanmaktan poposunda catlak oluscak diye korkuyorum ama. ole inatlasip 5gun 6 gun yapmadigi oldu ee tabi yaparkende kati olarak ve poposu kanayarak yapti. 5 6 gunden sonra.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ara 2013 Saat 00:49
Catlak olussa bile, kendiliginden duzelir.
Sert kaka: Farkli durum. Duphalac veya Sokol Likit kullanin..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.