Merhabalar Kadir bey, söylediğiniz gibi dün kızımızı doktora götürdük, odasına gidik sadece anlattıklarımıza bakarak ve muayene etmeden " ben aslında teşhisi koydum, yüzde 90 düşündüğüm gibi fakat yine de karnını açın bi bakalım dedi" idrar ve kaka tahlili istedi...
Sonuçlar çıkınca konuşalım dedi,biz düşündüğünüz şey neydi diye sorduğumuzda, süt çocuğu mastürübasyonu olduğunu, ahlaki bir durum olduğu için ailelerin bu durumu kabullenmekte zorlandığını, ona müdahele etmememiz gerektiğini, görmezden gelmemiz gerektiğini ...vs, 2,5 yaşına kadar böyle devam ederse bi psikologdan yardım almamız gerektiğini anlattı...
Biz bu anlatılanları duyunca çok şaşırdık , eşim ;daha 1,5 yaşındaki bir bebek nasıl öğrenmiş olabilir diye sorduğunda , buna bir kıl kurdunun sebep bile olabileceğini söyledi... Bu yüzden tahlilleri istemiş....
Kadir bey doktorun söyledikleri bunlar , biz çok şaşırmış durumdayız... Eşim için de benim için de sizin düşüncelerinizin yeri ayrı, bu yüzden sizin fikriniz nedir merak ediyoruz...