Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gaz & Karın Ağrısı
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Karın ağrısı mı acaba ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKarın ağrısı mı acaba ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesajın Direkt Linki Konu: Karın ağrısı mı acaba ?
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 16:00
Merhabalar Kadir bey, 1,5 yaşında bir kızım var, son iki gündür sürekli karnına birşeyler bastırıyor, karnı ağrıyor desem değil galiba çünkü gün içinde durumu gayet iyi, kakası ile ilgili de bir problemimiz yok, ne oldunu anlayamadık, karnına ne gibi şeyler bastırıyor derseniz mesela bardak, oyuncak, tablet bilgisayar....vs bu tür ağır şeyler...  Bastırınca da kafası çok terliyor.... Doktora götürmelimiyiz bilemedik, siz ne dersiniz Kadir bey?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 19:20
Karnina mi, yoksa, on tarafina mi? Bastiriyor.
Yukarı Dön
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 21:33
Ön tarafı değil Kadir bey, göbek deliğinden aşağısına...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2013 Saat 22:06
Elle karnini muayene edemedigim icin, bir sey soyleyemiyorum, bir gosterin.. sonucu goruselim..
Yukarı Dön
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2013 Saat 00:04
Merhabalar Kadir bey, söylediğiniz gibi dün kızımızı doktora götürdük, odasına gidik sadece anlattıklarımıza bakarak ve muayene etmeden " ben aslında teşhisi koydum, yüzde 90 düşündüğüm gibi fakat yine de karnını açın bi bakalım dedi" idrar ve kaka tahlili istedi... 

Sonuçlar çıkınca konuşalım dedi,biz düşündüğünüz şey neydi diye sorduğumuzda, süt çocuğu mastürübasyonu olduğunu, ahlaki bir durum olduğu için ailelerin bu durumu kabullenmekte zorlandığını, ona müdahele etmememiz gerektiğini, görmezden gelmemiz gerektiğini ...vs, 2,5 yaşına kadar böyle devam ederse bi psikologdan yardım almamız gerektiğini anlattı...

Biz bu anlatılanları duyunca çok şaşırdık , eşim ;daha 1,5 yaşındaki bir bebek  nasıl öğrenmiş olabilir diye sorduğunda , buna bir kıl kurdunun sebep bile olabileceğini söyledi... Bu yüzden tahlilleri istemiş....

Kadir bey doktorun söyledikleri bunlar , biz çok şaşırmış durumdayız... Eşim için de benim için de sizin düşüncelerinizin yeri ayrı, bu yüzden sizin fikriniz nedir merak ediyoruz...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2013 Saat 01:57
DEGIL....Olabilirdi, benimde aklima ilk gelen buydu. AMA   Zaten benim ilk sualim bu konu icindi... Sizin ilk cevabinizla, ben bu konuyu hic acmadim..
   Bu doktorlarla, bir yere varmak cok zor.. Ne demisler: " Varsa tirnagin, kendi basini kendin kasi"..
Bir muddet, karnina dayadigi cisimleri ortadan yokedin. Davranislarini gozleyin AMA karismayin ve mudahale etmeyin. Ayni davranislari yapmaya basladiginda, ilgisini baska yere cekin.
Masturbasyon olsa bile, cocuga hicbir zarari yoktur. PSIKOLOG YARDIMINA FILANDA GEREK YOKTUR, zira cinsellik ile hic alakasi yoktur. Sanki, ergenlik cagi oncesi bir cocuk ...Alt tarafi; 1.5 yasinda bir cocuktan bahsediyoruz.    
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.