hocam merhaba...sizi rahatsız ediyorum ama ikiz oğullarımın rahatsızlıkları artık ne yapacağımı bilemiyorum nerdeyse her hafta hasytayız...hele ki zayıf olan oğlum kendisi 4 yaşında ama 14 kilo sürekli hasta...on beş gün ara kusma şikayeti ile gidip serum yiyip dönüyoruz...kan idrar temiz...en son bugün sabahtan beri kusma şiddetli olmayan ateş oldu..doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu geniz akıntısı var dedi antibiyotik asist kongest yazdı...daha birşey vermedim...burun tıkalı sürekli açmaya çalışıyorum..serum fiz.cold mix ballı adaçayı veriyorum...ancak orta kulakta iltihap ve sıvı birikimi olduğundan ötürü ilerler diye de korkuyorum...
ikiz eşimiz de problemli o kilo olarak daha iyi 16,5 ancak onda da sürekli burun tıkalı nemli bir bölgede yaşıyoruz acaba sebep bu mu?kulağa tüp taktırmayı biliyorum ki doğru bulmuyorsunuz ama yıldım tüm kkb.doktorları geniz etini alalım kulağa tüp takalım derdindeler...
acilllllllllllllllllllllllllllllllllll yardım......ne olur sizin gibi doktorlar artsın....