Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kusma?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkusma?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9100
Mesajın Direkt Linki Konu: kusma?
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 15:05
Merhabalar  Hocam.

3 Ay15 günlük bebeğimin gaz sıkıntısı henüz geçmedi,ve 3 gün kaka yapamadığı zaman sıkıntı oluyor.

Arada(dün gece de dahil)emerken  birden öğürüyor ve fışkırtır tarzda kusuyor.dediğim gibi fışkırtır tarzda her zaman değil,ama her gazını çıkardığında ıkındığında azda olsa kusuyor,bazen yoğurt gibi katı ve kokulu,bazen şeffaf su gibi.
NOT:gece kustuğunda göğsüm çok sertti ve çok hızlı geliyordu 8 -10 delikten adeta  ondan olabilirmi?yani çokmu fazla içmiş oldu acaba?endişelenmelimiyim?genel olarak gazı saymazsak çok neşeli keyfi yerinde..Arada fışkırır tarzda kusması ciddi bir durum mudur?

bebeğim 36 haftalık doğdu.47 m boy  2.810 gr(2.500 e kadar düştü sarılık ken)şuan 60 cm boy 6.600  kilosu  ve sadece anne sütü alıyor.
Hocam ben  sanıım grip oldum boğazımda yanma,batma var,ve burnum tıkalı ve hafiften akıyor.Kızımı nasıl koruyabilirim?mecburen kucağıma alıyorum.Maske kullanamıyorum,boğulacak gibi oluyorum.tek çözüm maske mi?emzirirken ilaçta kullanılmaz.

teşekkürler.

Düzenleyen miss hugolina - 06 Kas 2013 Saat 15:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118465
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2013 Saat 23:19
HIZLI veya COK emdiginde ; bu sekilde kusma olur. Eski yazilari okuyun.
60cm ve 6 kilo olmasi lazim..
Grip icin, maske takmaniz sart.
Emzirirken bazi ilaclar kullanilir, eski maillere bakin, cok ama cok anlattim..

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Kas 2013 Saat 23:20
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.