1-Hocam yoğurt seviyor ve iyi yiyor fakat süte karşı çok uzak. İçmiyor hiç. ilk defa pazar günü küçük bir fincan salep içti . Ayrıca hocam memeye çok düşkün öyle böyle değil. 2-3 gündür bırakmamız gerektiğini filan anlattım (hata yaptım sanırım) Hepten düşkün oldu uykusunda bile sayıklıyor dün akşam pul biber sürdüm acı dedi uzaklaştı fakat gece tekrar istedi vermek zorunda kaldım :(( Hocam memeye güvendiği için yemek yemek istemiyor ne yapıcam biiilmiyorum
2-Boyunu eve gidince ölçüp size yarın yazarım
3-Kreşte aynı yaş gurbundan 13 çocuk var yani sınıfı 13 kişilik. Ay olarak kızım en küçükleri, konuşması ve kendi kendine yemesi de zayıf. Sizin de dediğiniz gibi bende bakıcı taraftarı değilim uğraşmak çok zor oluyor bakıcıyla..
4-Son biir soru hocam kızımız sabah 8 de bırakıp akşam 18.30 de ancak alabiliyorum bu uzun zaman kızımdan uzak kaldığım için vicdanen rahat edemiyorum bir devlet kurumunda memur olarak çalışıyorum işten ayrılma gibi bir karar alma aşamasındayız eşim kararlı (benden dolayı eşim bu kararı aldı huzursuz oluyoruz çocuğu çok düşünüyorum) kreşe de alıştı okulu seviyorum diyor ve gitmek de istiyor ben de yaşı küçük diyede endişeleniyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum ne tavsiye edersiniz