Kadir bey, size hastanenin önünde yazmıştım...oğlum kulağım ağrıyor dedikçe tartışmalarımızın sonucunda 1. iğneyi oldu
doktordan kan sayımı istemiştim wbc değerlerine bakalım diye..gerek yokmuş..çok barizmiş...zaten sinus rinse yüzünden de ortam gerildi...şiddetle sinus rinse kullanmayın dedi...kendim yanlış tedavi kurbanıyım orta kulak iltihabından dedim..tüp takılma seviyesine geldim...kendimi idare ediyorum sinus rinse ve illiadin ile açıyorum ameliyat olmuyorum..kendi deneyimimden çocuğuma yardım etmeye çalışıyorum dedim...vay 38 derece ateşte niye ateş düşürücü vermiyormuşum..39.5 acillikmiş...valla dedim çocuk rahatsız değilse ellemiyorum..virüsleri öldürebilmek için vücudun ateşe ihtiyacı var dedim...eşim de diyor doktordan daha mı iyi bileceksin
valla bir tek sizi bilirim ben..
sayenizde bilinç seviyem bariz arttı..ama cahillerle uğraşmak da dert...niye gittiğinizi anlıyorum ama keşke burada olsaydınız da lüzumsuz durumlarla uğraşmak zorunda kalmasaydık demekten de kendimi alamıyorum
iğnenin oğluma zararı var mıdır? illiadine rağmen geçmeyen kulak ağrısı ve boyundaki şişlik kafamı karıştırmıyor değil..hem çocuk doktoru hem kbb ısrarla kabakulak değil dedi...ama güvenemiyorum ki..bundan 8 ay önce oğlum için ısrarla domuz gribi teşhisi koydular ama siz taaa oralardan çat diye öpücük hastalığı dediniz ve onlar sınıfta kaldılar..
kabakulak olmadığından nasıl emin olabiliriz?iğne kabakulakta işe yaramaz sanırım..evde 11 aylık bebeğim var ve daha aşısı yok...ben çocukluğumda oldum mu olmadım mı bilemiyorum..emziriyorum...
iyi varsınız..sizi çok seviyorum..saygılar..
kumru