Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Burunda ödem
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBurunda ödem

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
keskine Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 451
Mesajın Direkt Linki Konu: Burunda ödem
    Gönderim Zamanı: 21 Eki 2013 Saat 04:20
Merhaba Kadir Bey,Kızım 5 yaş 9 aylık bebekliğinden beri gripleri hep uzun sürüyor ve yanağında yada vücudunda küçük kabartılar olup geçiyordu sivilce gibi dr.u atopk bünyeli demişti dönem dönem zyrtec kulllanmıştı geçen ay total Ige bakıldı 111 çıktı dr. 1 hafta alerset vermişti bu arada grip aşısı oldu ve ardından anaokulunada gittiği için sürekli grip grip geçiyor ama sesi boğuk boğuk yıkıyorum burnunu bir ifrazat çıkmıyor ama burundan az su geliyor burun etleri şiş şiş bu ödem olduğunda zyrtec vermişti dr. ama sudafed veya evde deloday,alerset,zyrtec gibi şuruplar varBu şuruplar hakkındaki düşünceleriniz bildiğimden kullanmadım fakat burundaki ödem için ne önerirsiniz gripte koyu burun akıntısı ve tıkanıklığı 3 haftaya kadar sürmüşse sinüzit denilebilişrmi? ara ara iliadini kullandım sık sık buruna zarar verir diye korkuyorum .Başka şikayeti yok ara ara hapşırık var.Bizim hastanemizde cildiye dr.u ve 6-6.5 yaşından sonra deri testi yapıyormuş beklesek geç kalmış olurmuyuz? Sinüzit olsa öksürük,horlamada olurdu değil mi? Dr.a gidince sürekli antibiyotik veriliyor gripte bile sinüzitmi değilmi emin olamıyorum 2 hafta oldu.Burun akıntısı koyulaştı grip geçiyor ama sesi düzelmiyor :(( Burundaki ödem için ne önerirsiniz? Teşekkür ederim.Saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118542
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2013 Saat 20:14
GRIPTE: zaten, Sinusler de tutulur. Bogaz enfeksiyonlari daima: Sino-Tonsillo-Farenjit seklinde olusur. Izole, tek basina, Farenjit veya Tonsillit veya Sinuzit olmaz. Bu Sinuzit davasi bu senenin modasi... Gripte antibiyotik verme sebeplerinin ne kadar aptalca oldugunu anladiklarinda, simdi antibiyotik verebilmek icin bu "Sinuzit" sacmaligini uyduruyorlar. Bakarsaniz, her bogaz enfeksiyonunda sinuzite rastlanir..
Eski mailleri okuyun. Grip; en az 2-3 hafta surer.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.