Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - karar veremiyorum (öksürük, kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkarar veremiyorum (öksürük, kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansuogun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesajın Direkt Linki Konu: karar veremiyorum (öksürük, kusma)
    Gönderim Zamanı: 03 Eki 2013 Saat 13:35
Hocam merhaba,kızım 70 günlük burun tıkanıklıgı hafif öksürük ve azıcık hırıltı var kızımı bastan  beri takip eden doktor peditus ve  fluibron verdi günde 3 kez bir cay kasigi kullanmadim  baska doktora gittim oda ventolin verdi günde 2 kere 1 cay kasigi ve kizimda asiri olmicak sekilde beslenme sonrasi kusma var refluyu artirir ventolin diye bide motiilium suruo verdi onlarida kullanmadim ne yapicam bilemedim ateş yok beslenmede bir sorun yok
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2013 Saat 21:10
SAKIN; Verilen hicbir ilaci vermeyin... 70 gunluk bebege bile bu ilaclari verecek kadar gozleri karardigina gore, Allah bu milleti doktorlardan korusun...
Eger kilosu: 5.3kg 'dan fazla ise, kusmalari asiri beslenmektendir. SAKIN; Motilium'da vermeyin.. Bu doktorlar artik iyice sasirdilar.
Eski mailleri ve makaleleri okuyun.
Her gun banyo yaptirmazsaniz, burunda sumuk birikir ve hirilti yapar. Banyo yaptiramadiginiz gunlerde, burun deliklerine,10'ar damla SERUM FIZ DAMLATIN.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 11:38
Tesekkur ederim hocam zaten vermeye elim varmaz bişey bildiğimden değil iç güdüsel olsa gerek :-D kilomuz 6600 boyumuz 62 cm zaten kussada kilo alımında bir sorun yok sadece anne sütü veriyorum.tek korkum cigerlere iner filan dedi doktorlar oydu...bu arada 2 damla olmak uzere cold-mix damlatiyorum basucuna
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 11:42
Hocam size ulasmaya calistim ama basaramadim.Sanirim Türkiyede degilsiniz.Peki önerebileceginiz bir doktor varmi istanbuldayim anadolu yakasinda
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117847
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 20:04
Ben; 2011'den beri; Arizona USA dayim..
" tek korkum cigerlere iner filan dedi doktorlar oydu "
Zaten isleri gucleri; hastalari korkutmak.. Bir bebegin kusarken, kusmugunu cigerlerine cekebilmesi, son derecede nadir bir durumdur. Ya suuru kapali-bulanik olacak, veya cok ters bir pozisyonda olacak... Benim yazdiklarimi ve anlattiklarimi uygulayin.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eki 2013 Saat 00:14
Teşekkür ediyorum hocam,saygılar...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.