Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
cansuogun
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
|
Konu: karar veremiyorum (öksürük, kusma) Gönderim Zamanı: 03 Eki 2013 Saat 13:35 |
Hocam merhaba,kızım 70 günlük burun tıkanıklıgı hafif öksürük ve azıcık hırıltı var kızımı bastan beri takip eden doktor peditus ve fluibron verdi günde 3 kez bir cay kasigi kullanmadim baska doktora gittim oda ventolin verdi günde 2 kere 1 cay kasigi ve kizimda asiri olmicak sekilde beslenme sonrasi kusma var refluyu artirir ventolin diye bide motiilium suruo verdi onlarida kullanmadim ne yapicam bilemedim ateş yok beslenmede bir sorun yok
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117847
|
Gönderim Zamanı: 03 Eki 2013 Saat 21:10 |
SAKIN; Verilen hicbir ilaci vermeyin... 70 gunluk bebege bile bu ilaclari verecek kadar gozleri karardigina gore, Allah bu milleti doktorlardan korusun...
Eger kilosu: 5.3kg 'dan fazla ise, kusmalari asiri beslenmektendir. SAKIN; Motilium'da vermeyin.. Bu doktorlar artik iyice sasirdilar.
Eski mailleri ve makaleleri okuyun.
Her gun banyo yaptirmazsaniz, burunda sumuk birikir ve hirilti yapar. Banyo yaptiramadiginiz gunlerde, burun deliklerine,10'ar damla SERUM FIZ DAMLATIN.
|
 |
cansuogun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 11:38 |
Tesekkur ederim hocam zaten vermeye elim varmaz bişey bildiğimden değil iç güdüsel olsa gerek :-D kilomuz 6600 boyumuz 62 cm zaten kussada kilo alımında bir sorun yok sadece anne sütü veriyorum.tek korkum cigerlere iner filan dedi doktorlar oydu...bu arada 2 damla olmak uzere cold-mix damlatiyorum basucuna
|
 |
cansuogun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 11:42 |
Hocam size ulasmaya calistim ama basaramadim.Sanirim Türkiyede degilsiniz.Peki önerebileceginiz bir doktor varmi istanbuldayim anadolu yakasinda
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117847
|
Gönderim Zamanı: 04 Eki 2013 Saat 20:04 |
Ben; 2011'den beri; Arizona USA dayim..
" tek korkum cigerlere iner filan dedi doktorlar oydu "
Zaten isleri gucleri; hastalari korkutmak.. Bir bebegin kusarken, kusmugunu cigerlerine cekebilmesi, son derecede nadir bir durumdur. Ya suuru kapali-bulanik olacak, veya cok ters bir pozisyonda olacak... Benim yazdiklarimi ve anlattiklarimi uygulayin.
|
 |
cansuogun
Üye
|
Gönderim Zamanı: 05 Eki 2013 Saat 00:14 |
Teşekkür ediyorum hocam,saygılar...
|
 |