Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ALERJİK ASTIM
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumALERJİK ASTIM

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Konu: ALERJİK ASTIM
    Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 03:20
MERHABA KADİR BEY,
OĞLUM 2007 HAZİRAN DOĞUMLU.1 SENEDİR DEVAM EDEN ÖKSÜRÜK SONUCUNDA ALERJİ TESTLERİ YAPILDI.TOTAL IG E  284.9 ÇIKTI.AYRINTILI TEST YAPILDI KOLDAN.POLEN  KÜF,ZEYTİN AĞAÇLARI,RUTUBET ALERJİSİ VARMIŞ.KAN SAYIMI VE CRP BAKILDI TEMİZ ÇIKTI.AKCİĞER RÖNTGENİ ÇEKİLDİ.SAĞ TARAFTA ATELEKTAZİ YAPIŞIKLIK VAR DENDİ.KORKTUM.İLAÇ VERDİLER FAKAT SADECE ALERJİSİ İÇİN ALMADIM DAHA NE OLUR BANA BİR YOL GÖSTERİN.ÇOCUK HASTANESİNDE YAPILDI BU TESTLER VE TEŞHİSLER.İLAÇLAR ASİST ŞURUP,FLİXOTİDE İNHALER,VENTOLİN İNHALER VERDİLER.SONUÇLAR ŞÖYLE KISACA
MPV  6.9
EO%7.2
NEU% 41.0
WBC 7.2
RBC 4.15
HGB 11.9
CRP <0.3
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117281
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 19:52
Bu sonuclara bakarak; sadece cocugunuzun, Gripal bir enfeksiyon gecirdigini soyleyebilirim...
SAKIN: Asist surubu vermeyin, bronslarda "Spazm" yaparak cocugun daha kotu olmasina sebep olur. Asist ile ilgili yazilari okuyun.
SAKIN: BU ILACLARI: "FLİXOTİDE İNHALER,VENTOLİN INHALER " kullanmayin... Bunlar Allerji degil, ASTIM ilaclaridir, bunlarin niyeti baska!!!
Bu hastaneden uzak durun... Yoksa, senelerce bu hastaneden pacanizi kurtaramazsiniz..
Mutlaka; Alt Forum ve diger eski mailleri okuyun..
O rontgenin bir resmini gonderebilirmisiniz??
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 21:01
KEŞKE RÖNTGENİ SİZE GÖNDEREBİLSEYDİM.ÇOK ISRAR ETTİM VERMEDİLER.DUMANLI BİR YER VARDI GÖRDÜM.TELEFONUMDAN RESMİNİ BİLE ÇEKTİRMEDİLER.BEN BU İLAÇLARI ALMAK İSTEMİYORUM.IG E
VE KANDAKİ EO% YÜKSEKLİĞİNE NE DİYORSUNUZ HOCAM?ALERJİK BİR BÜNYESİ VAR MI GERÇEKTEN.BİRDE ÇOK TERLİYOR UYKUDA SAÇI BAŞI SIRTI SIRILSIKLAM OLUYOR.HASTA OLSUN OLMASIN UYKUDA HEP TERLİYOR NEDEN OLABİLİR?GRİP AŞISI YAPTIRAYIM MI OĞLUMA.BU KOLDAN YAPILAN ALERJİ TESTLERİ NE KADAR GÜVENİLİRDİR?5_6 RAKAM KABARMIŞTI KOLUNDA KAŞINDI.POLEN VB ALERJİSİ VAR DİYİP ALERJİK ASTIM ALERJİK RİNİT DEDİLER.MORALİM BOZUK NE YAPABİLİRİM?TEŞEKKÜR EDERİM
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 21:12
EO: Sadece allerjilerde yukselmez... Barsak parazitlerinde, dis curuklerinde, sinuzitlerde bile yukselir.
IgE: 230'a kadar normaldir, bu kadarlik yukseklikde pek bir sey ifade etmez.
Allah askina bu mevsimde; hengi bitkinin cicegi varmisda,poleni allerji yapsin??? Ilk baharda olsak anlarimda, sonbaharda ne poleni????
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2013 Saat 22:13
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYENİZDE BİLGİLENİYORUZ  BEN BU İLAÇLARI ALMIYORUM.SON BİR KAÇ SORUM DAHA VAR YAZMIŞTIM DA CEVAPLAMAYI UNUTTUNUZ SANIRIM.1.SINIFA GİDEN OĞLUMA GRİP AŞISI YAPTIRAYIMMI?10 AYLIK BİR OĞLUM DAHA VAR EVDE.ŞU AN İKİSİDE GRİP 2 GÜNDÜR.BÜYÜK OĞLUM Şİ,DDETLİ ÖKSÜRÜĞÜ VAR ÖKSÜRÜKTEN KUSUYOR.DEDİKLERİNİZİ UYGULUYORUM.VE GECE UYKUDA ÇOK TERLEMESİNE (DUŞ YAPMIŞ GİBİ OLUYOR KAFASI)NE DİYORSUNUZ SEBEP NE OLABİLİR?HASTA OLSUN OLMASIN ÇOK TERLİYOR UYKUDA. TİROİD TESTLERİ NORMAL ÇIKMIŞTI.HOŞÇAKALIN

Düzenleyen şeniz - 29 Eyl 2013 Saat 22:16
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2013 Saat 04:00
1-Okula giden oglunuza, asiyi yaptirin, eve hastalik tasimasini biraz onlemis olursunuz.
2- Ates; kuru-kuru cikar ve ter atarak duser. Terleme olmasi, atesinin dusmeye basladigini gosterir..
3- Terledi diye, Tiroid testlerimi yapildi??? Ne diyeyim!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.