öncelikle teşekkür ederiz doktor bey verdiğiniz bilgileri için.
benim kızım 17 aylık. boyu 78 cm.kilosu 9,500 gram. öncelikle zamanınız varsa yaşına göre değerlerini normalmi? sizin hesaplamanız farklı öğrenmek istedim. yemesinde bir sıkıntı yok. meyveye çok düşkündür. peynir yemez ancak yoğurtu çok yer. işte yemeklerden düzenli olmasada yiyor genede. aptamil kullanıyorum. inek sütüne henüz geçmedim. şuan 16 adet diş çıkardı. çıkardığı zamanda arka arkaya çıkartıyor dişlerini. bu nedenden dolayı bi dönem çok zayıfladı. dişçıkartırken yemek yemiyor kapatıyor ağzını açtıramıyorum. kilosu düşük bana göre bu sebeple yazdım bunları.
asıl konum göz kanlı tıkanıklığı. kızımda doğduğundan beri gözlerinde çapaklanma ve sulanma oluyordu. düzenli götürdüğüm bir doktorum var. göz kanalı tıkanıklığı olduğu söyledi. tobreks isminde bir damla verdi çapaklanma için. başlarda onu kullandım ve masaj apmamı söyledi. sadece masajla geçeceğini açılması için bunu yapmamı söyledi. yaptım kızım 15 aylık olana kadar düzenli bir şekilde ancak dönem dönem geçsede yineliyordu ve sulanması geçmiyordu hiç. ev taşıdığımız esanada gözlerinin çapaklanamsı artık ayyuka çıkınca sabahları gözlerini açamayacak hale gelince bi göz prof.buldum görüştüm ve sondalama işlemi ile ameliyat ettirdik. sol gözünde bir kanalı açamadığını çok dar olduğunu söyledi. onunda zamanla açılacağını söyledi kendiliğinden. sağ gözünde bir gün sonra hiçbir sıkıntı kalmadı ancak sol gözü arada bir çapaklanıyor ve sulanma oluyor ancak gözle görülür derecede azaldı. tobreks ismindeki damlayı kullandırdı ameliyattan sonra 2 hafta sonra bıraktırdı. şimdi sol gözünün altında kırmızılık var tam açamadık dediği kanalın olduğu yerde. 2 ay oldu ameliyat olalı ancak hala geçmedi o kızarıklık. ne önerirsiniz doktor bey kırmızılık ve sulanma için. geçicek gibi ama eminde olamıyorum. teşekkür ederim şimdiden. iyi günler.