Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - idrarda kiremit rengi leke
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumidrarda kiremit rengi leke

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Konu: idrarda kiremit rengi leke
    Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2013 Saat 13:31
Hocam 11.04.2013 doğumlu 20 ağustos tarihi itibariyle 7.3kg 69 cm boyunda oğlumuzun 4-5 gündür bezinde kiremit rengi leke görüyoruz ve idrarını yaparkende zorlanıyor galiba. Sadece anne sütü veriyoruz. Diğer oğlumdan grip bulaştı şuan grip çok emmesi biraz azaldı. Bunda en büyük faktör 2 tane doktora sormama rağmen ferro sanol damlaya başlamamız neden oldu. Çocuğun resmen kakası işkenceye dönüştü günde en az 2 defa kakasını yaparken 2 günde bir çok fazla gazla birlikte kaka yapmaya başladı bu gaz tabi geceki uykusunu da mahvetti emmesini de azalttı resmen acı içinde. Ben 5 günden sonra ferrosanol u kestim ama bırakalı 3 gün oldu hala tam toparlayamadı...Sizin yazılarınızı okuduktan sonra eczacı olarak dr lara zaten güvenim yoktu hiç kalmadı. Su takviyesine başlamalı mıyız? yada mamaya? Biraz araştırdın da suzuzluktan ve az emmesinden kaynaklanıyormuş galiba...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117344
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2013 Saat 19:21
Asiri sicak tutmussunuz, asiri ter ile su kaybettiginden, idrari cok koyulasmis ve o tablo ortaya cikmistir. Serin tutun ve bol su verin, o "kirmizilik" aninda kaybolur...
Yukarı Dön
memre111 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 45
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2013 Saat 22:43
Haklısınız hocam bende uyardım bizimkileri...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.