Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - böcek ısırıgı mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumböcek ısırıgı mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 205
Mesajın Direkt Linki Konu: böcek ısırıgı mı?
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2013 Saat 10:30
1-hocam bebegımın bez bolgesınde bır hafta once kabarık kırmızı,ısırık gıbı bır sey gormustum,anlam veremedım,ama cogalmıyor dıye de ellemedım,bırkac gun sonra ya da es zamanlı hatırlayamıyorum ama benım ve esımın kollarında bacaklarında da aynı seyı gorduk. kabarık ve kızarık ve cok kasınıyor,kırmızılıgın ustunde de ıgne ucu kadar bı delık var sankı ısırık gıbı ama ısırabılecek sınek vs yok. olsa da kolumuzu bacagımızı anlayım ama bızım de ıc camasırımıza yakın yerlerde var sınek oraya gelemez acık degıl cunku. aklıma kayınvalıdemın evındekı kedı geldı,pire vs olabılır mı? cogalmıyor ama cok fazla kasınıyor ve ucundan az bı sey kan cıkıyor ıgne ucu kadar yerden,bebek de boyle kasınıyor mudur?dr gordu bı sey demedı,sıze danısmak ıstedım
2- hocam bir de 5 yaşında bır kızım var bebeğime d-v3 verırken bırkac damla da ona verıyorum,kreste sut ıcemedıgı ıcın ve ne yedıgını goremedıgım ıcın yapmak ıstıyorum,sakıncası olur mu?

Düzenleyen mrb - 12 Eyl 2013 Saat 12:16
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118311
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2013 Saat 19:27
1-Anlattiginiz dokuntu tarzi; UYUZ'u dusunduruyor...Birkac resim gonderebilirmisiniz?
2- 5 yasindaki kiziniza, Dvit3 damla( verilecekse en az 5 damla) vermek, sutun yerini tutmaz. Ablaya, dondurma ve/veya soguk sutlerden vererek sutu sevdirmeye calisin.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2013 Saat 20:26
ablamız bayılıyor süte hocam,sayenizde soguk sutle cok kucukken başladık ama ben maksımum kazanc saglamak adına d vıtamını de vereyım ıstıyorum,cunku genetiğimizde de sedef var. uygun gorursenız verecegım sute takvıye olarak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2013 Saat 20:31
D vitamini vermenizin bir zarari olmaz, ama bir seferde; 5 damla/gun verin... VEYA; senede 1 defa. Dvit3 Ampul ICIRIN...
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2013 Saat 20:34
cok tesekkur ederım hocam,uyuz.u dusunduren dokuntu ıcın resım yollayacagım ınsallah
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2013 Saat 18:48
Resim gonderemezseniz, ezberden bir uyuz sampuani kullanin, degilse bile bir zarari olmaz.
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 01:27

Düzenleyen mrb - 15 Eyl 2013 Saat 01:31
Yukarı Dön
mrb Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 01:30

hocam bu gecen hafta cıkanların sımdıkı halı,oncekı resım de ıkı gundur gece ve sabah kasıntı ıle kabararak belirenler,bebeğin cinsel bolge kıvrımları da kıpkırmızı pısık gıbı ama tam olarak buna benzemıyor,uyuz buna neden olur mu?uyuz sampuanı ıle yıkamak yeterli olur mu?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.