|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BERKOŞ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2013 Saat 09:21 |
Değerli Kadir Hocam Öncelikle Emeğinize sağlık diyoruz ailece, Sayın Hocam BEDİRHAN 55 aylık oldu bugün anaokuluna başladı çok heyecanlıyız, sizlerin emeğiniz ile çok şükür bu günlere geldik.Hakkınızı helal edin. Geceleri paşa altını ıslatıyordu artık dayanamadık Minirin Sprey başladık çok şükür daha ilk günden sonuç aldık.Bugün 6. gece oldu kuru kalkıyor yalnız şu var yattıktan sonra kendim ilk 1,5 saat sonra 2,5 saat ara ile 2 sefer kaldırıyorum. İlaç bittikten sonra paşanın seslenmesinimi bekleyelim hangisi daha sağlıklı acaba Görüşleriniz her zaman için önemlidir. (Ayrıca paşanın Dokt. üfürüm sıkıntısı var olabilir demişti çok şükür bir sıkıntı olmadı Çocuk Kard. Götürdük sizin dediğiniz gibi taş atıldı kuyuya çıkardık ) İyi çalışmalar hocam Kendinize iyi bakın ALLAH’a emanet olun. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() |
1- Benim duyamadigim bir ufurumu duyacak doktor, daha anasinin karnindan cikmadi...
2- Gece kaldirmaniza gerek yok, biraz siz kaldirmadan takip edelim.. O seslenirse, o baska..O zaman goturursunuz. Netice alsaniz bile, kutuyu bitirin. Takip suresince bir daha islatmazsa, is tamam demektir. Tekrar islatmaya baslarsa, ilaca tekrar baslayin. |
|
![]() |
|
BERKOŞ ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|