Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sut hazimsizligi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsut hazimsizligi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
durucan Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 230
Mesajın Direkt Linki Konu: sut hazimsizligi
    Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2013 Saat 10:44
------dr bey konum kilitlenmis yeni yaziyorum. hatirlarsaniz oglumun bitmeyen ishali vardi hn 25 iyi geliyor normal mama ve sut ishal yapiyordu. dryla gorustum laktoz damlasi verdi. bununla bayagi iyilesti  kakasi hn 25 kadar olmasada cok cok iyi normale gore. 
----bunun sonucu olarak kesin laktoz intoleransi varmi siz daha gec yasta olur diyorsunuz.
----- birde gun icinde cok sutlu gida aldigi icin damalyi sik vermek zorunda kaliyorum.bunun zarari olurmu.
------biraz zayif ve kisa boyluyuz. maalesef daha onceden anlayamadim.artik cozumu bulduguma gore farki kapatabilirmiyim
-----rapor cikarticam bebelac lf icin bu mama daha iyi geliyor. mamayimi damlayimi tercih edeyim.

Düzenleyen durucan - 03 Eyl 2013 Saat 10:48
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119334
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2013 Saat 19:08
1- Damlayi tercih edin, veya birde; "Laktaz sutleri" deneyin. Olabilir. Damlayi sik vermenizin bir zarari yok.
2- Sutlu gida miktarini arttirabilirseniz ara kapanir.
3- Dedigim gibi: Ya damla, yada Laktaz sut kullanin. Mama son derecede gereksiz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.