Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - KULAK AĞRISI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumKULAK AĞRISI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
de-met Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 268
Mesajın Direkt Linki Konu: KULAK AĞRISI
    Gönderim Zamanı: 30 Haz 2013 Saat 22:31
Hocam merhaba.
3,5 yasindaki kizim 4 gun once ateslendi. Su gibi sumugu akti. Burnu tikandi. Atesi sadece ilk gun oldu we dustu. Bu gune kadar durumu iyiydi. Sumugu akmiyor koyulasip bitti. Gripte sizin tedawilerinizi uyguladim. Agizda koku,pas yok. Ates yok. Memlekette oldugum icin,kulak agrisindan korktugum icin ve burnunu ser.fiz. ile acamadigim icin illiadin pediatrik sprey kullandim. Sabah aksam 2 ser kez fislattim. Buna ragmen kulak agrisi oldu. Daha oncede kulak agrisi sebebi ile doktora gittik antibiyotik igneler yedik. Bunlar sizi tanimadan onceydi. Bilgisayarda bize kulaginin icini gosterdi. Kizarikti we goz gozdu. Ignelerden sonra birdaha gosterdi gecmisti. Bosu bosuna kizimin o igneleri yemesi beni cok uzdu. Hatta hemen ardindan orta kulak iltihabi sebebi ile agumentin icti. Ona zarar wermek en son isteyecegimiz birsey. Fakat kansayimi yapmadan antibiyotik werilmemesi gerektigini sizden ogrendim. Bunu hic ogrenemeyen, ogrenmek istemeyen doktorlarada yaziklar olsun. 
Az once dolven verdim. Gunde 3 kez 5 ml wericem. Illiadin yarin sabah 3 gun oluyor hocam. Bir gun ara ile devammi edeyim. Insallah antibiyotiksiz atlatiriz. Köyde olmam sebebi ile imkanlarimizda kisitli hocam.
Anne
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118573
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2013 Saat 10:21
İliadin'den sonra (3 gün kullanımdan sonra) 1 gün ara verin, ağrı geçti ise, vermeyin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.