Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ayseeececen
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 48
|
Konu: karın ağrısı ishal Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 18:49 |
Kadir Bey merhabalar
Oğlum 4 yaşında dün karnı ağrımaya başladı bir kaç kere kustu sonrasında ishal oldu akşama doğru iyileşmiş ayaklanmıştı, fakat bugün tekrar kusmaya başladı ishal devam ediyor sabahtan beri yatıyor ve karın ağrısı hiç kesilmedi, daha önce olduğu ve size sorduğum için geçmesini bekledim ama artık su içer içmez kusuyor ve karnı ağrıdığı için sürekli ağlayıp bağırıyor, biraz tedirgin olmaya başladım bilmiyorum ne dersiniz?serum vs. takılır diye hiç götürmekte istemiyorum, şimdiden teşekkür ederim
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117373
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 18:58 |
Ishalden sonra, tekrar kusma olmasi, hadisenin; VIRAL ishal oldugunu gosterir. Emedur100 fitil(gunde;2x1) ile kusmalari kontrol altina alamazsaniz, gosterin. Toplam 1 hafta surecek, ilk 4 gunu kotu gecer.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 May 2013 Saat 18:58
|
 |
ayseeececen
Üye
|
Gönderim Zamanı: 23 May 2013 Saat 19:54 |
karnının çok ağrıması beni korkuttu aslında, teşekkürler dediğiniz gibi yaparız...
|
ayseeececen
|
 |
ayseeececen
Üye
|
Gönderim Zamanı: 24 May 2013 Saat 20:22 |
Kadir Bey merhaba,
emedur kullandık bugün dün geceden beri kusmuyor geneldurumu biraz daha iyi gibi, ishal devam etti bir iki kez ve kına rengi gibi bir renk aldı, bizi korkutansa karın ağrısı sürekli ağlıyor karnı ağrıdığı için bu kadar şiddetliağrı olur mu acaba, ağrı yeri olarak göbeğinin orasını gösteriyor...sağolun
|
ayseeececen
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 00:53 |
Eger; karin agrisi, hic gecmeden devamli oluyorsa, Apandist olabilir, bir gostermeniz iyi olur. Sabah ola, hayir ola....
|
 |
ayseeececen
Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 08:47 |
aslında geceyi ağrısız güzel uyuyarak geçirdi hatta gece ben artık iyileştim dedi ama sabah yine karın ağrısı devam ediyor apandist için ultrasona mı bakmaları gerekir acaba?
|
ayseeececen
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 18:10 |
Gelip-giden agrilar; Apandisit OLMADIGINI gosteriyor. Apandist olsa idi, bu sabah, dunden daha kotu bir durumda olmasi gerekirdi. Eger hastaneye giderseniz, Ameliyat dahil, her bir halti yapabilirler.
|
 |
ayseeececen
Üye
|
Gönderim Zamanı: 25 May 2013 Saat 18:29 |
çok teşekkürler, inşallah hakkınızı helal edersiniz, eski panik hallerimi atmamda çok yardımınız oldu:))teşekkür ederim...
|
ayseeececen
|
 |