Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 5.5 aylık-inek sütü-kan
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forum5.5 aylık-inek sütü-kan

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kumru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1985
Mesajın Direkt Linki Konu: 5.5 aylık-inek sütü-kan
    Gönderim Zamanı: 19 May 2013 Saat 23:41
Merhaba Kadir Bey, nasılsınız?
5.5 aylık kızım var..5 aylık kilosu 6.600 boyu 65cm kafa 40.5....doğum kilosu 3.560 boyu 50cm kafa 33cm...şimdiye kadar sadece anne sütü ile beslendi..ancak kilosunda eksiklik olduğundan hem de artık yavaş yavaş ek gıdalara başlasın diye sizden destek alarak dün değil evvelsi akşam uyumadan önce emzirdim arkasından az sulandırılmış inek sütü verdim. 2-3 yudum kadar içti..o gece çok fenaydı, sancı gibi girip çıkıyordu ağladı kucağımızda geçti..bugün kakasında minicik kan gördüm popodan gelen kan gibi değildi...beni yönlendirebilir misiniz? müdahale etmem gereken bir şey var mı? bugün ilk defa devam sütü teklif ettim kabul etmedi...biraz su içirdim...yoğurt mayalayıp yoğurt yedirmek istiyorum...yorumunuzu dört gözle bekliyorum teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119528
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2013 Saat 23:59
6 ay bitene kadar, anne sutunun ustune; devam sutu teklif edin, alirsa, aldigi kadar alsin.
Evde mayaladiginiz yogurdu da deneyebilirsiniz. Hep azdan baslayin. Kakada gordukleriniz onemli degil.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.