Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hırıltı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHırıltı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesajın Direkt Linki Konu: Hırıltı
    Gönderim Zamanı: 19 May 2013 Saat 04:11
Merhabalar Kadir bey, 1 yaşında bir kızım var , şu an odasında uyuyor fakat bi görseniz nefes alıp verirken hırıltısını ben bu odadan duyabiliyorum.neden böyle oldu anlayamadım, sabaha kadar üstünü ben örtüyorum o açıyor üşüttük galiba pıtırcığımı.... Ne yapmamız lazım, yardımcı olurmusunuz.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119181
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2013 Saat 08:07
Usutmekle hastalik olmuyor, mikroplar bulasinca oluyor. Ustunu ortmekle veya sicak tutmakla da, hicbir hastaligi onleyemezsiniz, tedevi de edemezsiniz. Yastigina 2 damla ColdMix damlatin, rahatlatir.
Yukarı Dön
dhurnali Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2013 Saat 14:53
 Merhabalar Kadir bey, kızım dün gecede çok rahat uyuyamadı... Sabah uyandığımızda sesi çok kötü çıkıyordu, nasıl tarif edeceğim bilmiyorum ama bizim buralarda koh koh derlerSmile
Zaten Kadir bey aslında 10 gün kadar olacak gripti zaten, tam 3 gün önce burun akıntısı falan koyulaşmıştı çok şükür geçirdi artık diyordum ki tam, bu defa da yine burun akıntısı yine su gibi kıvamda akmaya başladı yine başa döndük galiba...ve aslında sesinin böyle olması ve hırıltılar çok korkuttu bizi ve ciğerlerini dilenmek için doktora götürdük.... O da bize Ventolin ve Peditus verdi... İlaçları size danışmadan almak istemedik, ama sesinin böyle olması da çok korkutuyor bizi....
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 119181
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2013 Saat 20:25
    "- O da bize Ventolin ve Peditus verdi -"
Farkli bir sey yapsa idi sasardim... Bunlar; Kargadan baska kus bilmezlerki!! Her oksurene Astim ilaclarini dayamak moda oldu. Ama bu namussuzlugun esas sebebi, doktorlari "-ikna eden-" ilac firmalari...
Sesi icin sadece sicak su buhari, limonlu bal, Serum Fiz ve ColdMix yeterlidir. Eski mailleri de okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.