Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ureme(gelişim)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumureme(gelişim)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burak.zeynep Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Konu: ureme(gelişim)
    Gönderim Zamanı: 17 May 2013 Saat 23:38
Hocam 3 aylik bebegim cok sikintiliydi .3.370 gr dogum kilosu ilk iki ay biret kilo aldi bu ay 600 gr almis doktor az buldu yaptigi tetkik sonuclari sonucunda nidazol ve zimaks verdi hatta ultrason bakariz dedi.sonuclari degerlendirir misiniz: gaita: parazit gorulmedi bol lokosit goruldu.                              idrar sonucu: hepsi negatif (nitrit de )ph:6.0 lokossitesteraz +   kultur sonucu :bakteri uredi 100000 ureyen bakteri adi:Klebsiella spp    kizimin atesi yukselmedi ilaclari kullanmak icin cevabinizi bekliycem.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 00:10
Ayrica  kizim gunde en az bes alti kez civik yesil bazen sari kaka yapiyor cok zorlanarak az az yapiyor ve sumuksu seyler var.bir haftadir boyle cok ta kusuyor .iye olabilir mi ates yok ama.3 ayi bitti kilosu 6.100 gr.boy 60 cm. sadece anne sutu aliyor.Hocam cevabinizi merakla bekliyorum.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 00:48
Ilk 2 ay asiri kilo aldigindan, bunyesi, sismanligi onlemek icin bu ay istahsizlik yapmis. Bundan daha dogal ne olabilirki? 3aylik kiz cocugunun kilosu zaten: 5.7kg. dir. Anladigim kadari ile zaten 300 gram fazlas var. Goruyorsunuz, sirf sizi masrafa sokmak icin sizin zaafinizi nasil istismar edip tahlilleri, ilaclari dayiyorlar!!Sakin verilen hicbir ilaci kullanmayin, hele antibiyotik ASLA kullanmayin. Kizinizda iye FILAN YOK, RESMEN SARLATANLIK YAPIYORLAR...
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 01:42
 cevabiniz icin Tesekkur ederim hocam .kizim cok huzursuz gece saat basi kalkiyor bu huzursuzlugu neden olabilir h
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 05:45
Gazli devresi daha henuz bitmemis. Yeme hususunda zorlamayin. Hele kakasi da "yesil" ise, kaka "altin sarisi" olana kadar sikintisi devam eder.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 12:33
cok tesekkur ederim hocam hicbir ilac vermiycem ultrasona da gitmiycez gelismeleri size bildiririm.Bu arada az uyuyorsunuz galiba cevap saatlerinize baktim da  :)
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 May 2013 Saat 17:58
Yooo, gayette guzel uyuyorum da, ben USA Arizona dayim. Aramizda 10 saat zaman farki varda, ondan. Mesela simdi burada saat;07:58

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 May 2013 Saat 17:59
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2013 Saat 10:45
Hocam kizima dediginiz gibi ilac vermedim kakasi sariya dondu ama hala cok sikintili gece surekli saat basi ya da yarim saatte bir kalkiyor haliyle bende de sinir diye bir sey kalmadi gunduz de uyudugu yok ayakta sallanarak uyuyor sallamayi birakinca hemen uyaniyor.Dun saglik ocagina kontrole goturduk  dort ayi bitirmesine bir hafta var sadece 200 gram almis 6.300 gr.emmesi falan iyi ama cok kusuyor ne yapmak lazim bir yol gosteerir misiniz cok bunaldim :(
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.