Kadir Bey iyi günler..
Tipik bir vaka olarak bende karşınızdayım. 10 gündür uyguladıklarımız meğerse sizin ısrarla yapmayın dediklerinizmiş. bu kadar geç okuduğum için çok pişmanım ve ne yapacağım konusunda şaşırmış durumdayım.
durum şöyle: kızım 28 aylık. 10 gün önce kulakta ağrı ve ateş sebebiyle orta kulak iltihabı teşhisi kondu 1hafta "Amoklavin 400 mg" kullandık. Ve tabiki de hiç bir işe yaramadı !! bu arada hiç bir şey yemiyor ve sürekli huzursuzdu. Tekrar kontrole götürdüğümde kulaktaki iltihabın bitmediği ve üstüne bademciklerin bembeyaz iltihap kapladığını öğrendim! sonuç olarak ta 7 günlük "Novosef" iğne verdi. biz iki tanesini yaptırdık bile :( Bunlarla birlikte 2 gündür sürekli öksürük başladı onun içinde "sekrol" şurup başladık. Hiç bir şey yemiyor, yese bile üstüne öksürük krizi gelince kusuyor. Ateşi de en fazla 38.7 oluyor ama ilaç vermiyorum daha fazla yükselmiyor zaten.
Şimdi dediklerinize göre iğneleri hemen kesiyorum. zencefil bal yapmaya başladım. peki başka ne yapmam lazım nasıl atlatacak bunları? Çocuğu boşuna zehirlemişiz meğer çok üzgünüm..
şimdiden teşekkür ederim.