Sayın Hocam kızım 17 aylık grip oldu. Sizin grip uygulamalarınızı bildiğimden hemen uygulamaya geçtim. Yaklaşık 1 haftadan fazla grip. Sonra hafif öksürük başladı bu esnada öksürükte balgama dönüştü. Tavsiyelerinizi yapıyorum. Sümkürme olayı olmadığından geniz akıntısı hadisesi uzadı bizde. Öksürüğüne sadece bal limon tedavisi yapıyorum. Gece yastığına cold-mix dün itibariyle 1 kez yaptığımız serum fizyolojik uygulaması oldu.( Çok ağladı ama mecburen yaptık ) Doktora götürmedim götürmekte istemedim çünkü kızım benden grip kaptı. Öküsükte gün içersinde çok olmuyor en fazla 5 defa öksürüyor. Arada burnu akıyor .Sadece boğaz kısmından hırıltı geliyor ciğerlerden değil ? Size sorum şu hocam öksürükle ilgili makaleleri okuduğumda 3 gün devam eden öksürük vakalarında mutlaka doktora götürülmeli ve tedaviye başlanacağı yazıyor. Bizim yaklaşık 12 gündür devam eden bu zincirleme rahatsızlığımızda yanlış yaptığım bir taraf varmı ? Ya da gribin sonuna mı geldik? Çok uzun sürdü gibime geliyor. Endişelenecek bir durum varmı? Hocam değerlendirmisiniz?