Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - UÇUK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumUÇUK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 271
Mesajın Direkt Linki Konu: UÇUK
    Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 00:31
Hocam merhaba kızım 4 yaşında üst dudağının kenarı kırmızı ve hafif kuru bu herpesmidir yada her yara herpesmidir şuan yara gibi değil sadece kırmızılık var 1 2 cmlik bir yer.Evde 6 aylık bebeğimiz var öpüyor arada sorun teşkil edermi tereddütte kalıyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 05:00
Gormeden bilemem. Bir resim gonderebilirseniz, belki faydali olabilirim. Resim "net olursa" daha iyi olur.
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2013 Saat 23:44
hocam fotoğraf gönderecek kadar bir netlik yok dudakta ışığın altına yatırıp bakıyorum soyulma var o kısımda gündüz dudakta bişi yok ama akşam ışık yanınca dudakta 1 2 cmlik kısım kırmızı eğip baktığımda sanki kabarcık görüyo gibi oluyorum daha net baktığımda o kabarcığı görmüyo gibi oluyorm ve tereddütte kalıyorum 2 günlük bir olay dün daha belirgindi bugün o kırmızılık yoğun değil bu eğer uçuk olsaydı nasıl olurdu bukadar erken atlatırmıydı 2günde dün bir bugünde hafifleme var aslında bebeğim olmasa evde önmesenecek bir konu değil bu ateş yok kırgınlık yok ağrı yok ama söz konusu bebek olunca korkuyorum 6 aylık bebeğimize geçse ne gibi bir sorun doğurur doğdu doğalı sadece çok ağır bir şekilde bronşiolit geçirdik 10 gün sürdü aydınlatırsanız sevinirim
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2013 Saat 03:03
Eski maillerde; cok guzel 'Ucuk' resimleri var, onlara bir bakin. Yalanci emzigin yaptigi bir iz olmasin!
Yukarı Dön
afrarana Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2013 Saat 23:14
emzik emmiyor 4 yaşında yaramız iyileşti zaten 2 günde herpes bukadar erken iyileşirmi ufakta olsa boyutu

Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2013 Saat 02:32
Zovirax kullanmadan gecmez. Demekki "Ucuk" degilmis.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.