Hocam merhabalar ..
bi arkadaşımın çocuğu için sizden yardım rica etcem bu sefer .. belki gereksiz yere ama fazlasıyla bunalmış durumda ..ben ancak sizin söyleyeceklerinizin onu ikna edip içini rahatlatabileceğini düşündüğüm için sormak istedim size. 3 yaş 4 aylık bir oğlu var arkadaşımın ve prematüre olarak doğdu şu an bi problemi yok sağlık durumu gayet iyi ancak geçen sene alnında küçük bi beyazlık çıkmış belli bi zaman sonra çene altında ve kolundada çıkmış bu beyazlıklar ama başka yerinde yok ve ufak beyazlıklar bunlar ve geçmiyor .bi kaç doktora gitmiş hiçbiri düzgün bişey söylememiş mantar olabilirmi falan demişler kan testi yapsak demiş arkadaşım ama kan testinde çıkmaz bişey deyip yapmamışlar .bi ışığa girmesi lazımmış oda üniv.hastanesinde var orayada henüz randevu alamadı sizce ne olabilir hocam ne yapsın nasıl bi yol izlesin .vitiligo olabilirmi diye korku içinde kendisi..
birde hocam yaşına yeni girmiş bi bebeğimiz var genel durumu iyi ama bazı geceler huysuzluğu oluyormuş çok kafasında hafif ateşle ve gün içinde kulağını tutuyomuş sürekli kulak ağrısı olsa ağlar durmaz diye düşündük acaba diş olabilirmi bunun sebebi ?
artık kendi çocuklarımızın yanında arkadaşlarımızın çocukları için bile sizin kapınızı çalıyoruz Allah razı olsun sizden ki hocam ikinci çocuğumu sayenizde çok güzel ve bilinçli büyütüyorum .
Allah'a emanet olun