Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ağır işitme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAğır işitme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
canımkızım Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 106
Mesajın Direkt Linki Konu: Ağır işitme
    Gönderim Zamanı: 02 Nis 2013 Saat 10:49
Hocam affınıza sığınarak yazıyorum hep aynı soruyu soruyorum size kusura bakmayın..
Mart 2009 doğumlu kızımda yazdan beri hiç geçmeyen burun akıntısı ve yaklaşık 2,5-3 aydır da ağır işitme problemi car demiştim hocam daha önce. Kızımı başka bşr çocuk dr una götürdük kulakta sorunun sizin dediğiniz gibi mekanik bir problem olduğunu geniz etinin sürekli burun akıntısından dolayı şişmiş olduğunu buyüzden kulaki sıvısının boşalmadığını eğer tüp takılıp boşaltılmazsa kalıcı işitme kaybına sebebiyet vereceğini söyledi. normalde 6-7 yaşından önce geniz eti ameliyatı önermediği ama kulak içi basıncı -400 yada -600 gibi bi değer olduysa ameliyat da olması gerektiğini söyledi.
Yokmudur hocam bunun başka bir yolu? Eski mailleri okuyorum hocam bal limon serum fiz.viks yapıyorum arada iliadin sprey kullanıyorum 3 gün ama geçmiyor. Eski maillerde hep çocuklar iyileşiyor sonra trkrar hastalanıyor kulakta sorunlar da iyileşince geçiyor ama bizimki hiç geçmiyor. Hocam dün akşam ve bugün sabah neredeyse hiç duymaz oldu çocuk hep bağırarak konuşuyoruz ama yine de anlamıyor. Duymuyorum diye oturup ağlıyor. Kulaklarına bişey olcak diye çok korkuyorum. Nolur bi yol gösteri. Hocam
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2013 Saat 18:27
Iliadin kullanmaya evam edin. Oztaki borusu acilmadan, hicbir ilac bu durumu iyilestiremez. Onumuz yaz, sikin disinizi, denize attiginiz gun, cocugunuz iyilesecek.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2013 Saat 16:03
Hocam eşimin ısrarıyla başka bir kbb doktoruna götürdük. İşitme testi yapıldı muayene etti yüzde 40 işitme kaybı varmış kulak zarı içine göçüp kemikleriden birine deyiyor dedi novasef 1gr iğne verdi 6 gün. Olmazsa yine tüp takılır genize alınır dedi :( hocam korkum işitme kaybının kalıcı olması. Eğer tedavi olmazsa kulak zarının delineceğini söyledi. Tedavi olmazsa bişey olmazmı hocam? Bunların hiçbirini önermiyorsunuz biliyorum ama her gittiğimiz dr sağır olur dediği için çok korkuyorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2013 Saat 16:48
Hocam bir de bactirim öneriyorsunuz bizde etkili olurmu kullanalımmı?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119385
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2013 Saat 03:15
Sizi korkutacak ki, sizde gidip, ameliyat olasiniz... Siz, Iliadin'e devam edin. 3-4 gun sonra, tekrar goruselim.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2013 Saat 03:42
Tamam hocam çok teşekkür ederim iyiki varsınız
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.