Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
inci06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük
    Gönderim Zamanı: 20 Mar 2013 Saat 23:50
Merhaba Hocam Oğlum şu an 10. ayına yeni girdi. Geçen hafta cumadan bu yana hapşırık burun akıntısı var. İlk 2 gün 37.8.lerde ateşi oldu onuda Calpol vererek atlattık. Burun akıntısı içinde SF kullanıyorum düzenli olarak. Akşamlarıda Cold Mix damlatıyorum. Yalnız dünden beri öksürük başladı, sanki balgam sökmeye çalışıyor gibi fokur fokur öksürüyor. Dün sadece gündüz öksürüyordu bugün gecede yoğun bir şekilde öksürmeye başladı. Dahada artmasından korkuyorum. Limonlu bal vermeye çalışıyorum ondada ilk yudumdan sonra bir daha içirmesi imkansız oluyor nerdeyse, içirmek için savaş verirken çok terletmiş oluyorum en fazla birkaç yudum içiyorsa içiyor o da nekadar etkili olur bilemiyorum. 
Ne yapmam gerekiyor hocam kan tahliline ihtiyaç varmı sizce?
Rahatlatsın ve dahada ilerlemesin diye ne kullanabiliriz?
Teşekkürler Hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2013 Saat 18:44
1- Limonlu-bal yerine, 1-2 dilim; Mandalina- Portakal yedirmeniz de ayni isi gorur.
2- Atesi olmdikca merak etmeyin, Atesi cikarsa bir Kan sayimi yaptirip bana yazin...
3- Sakin Oksuruk veya Soguk alginligi ilaclarindan vermeyin..
Yukarı Dön
inci06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 74
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mar 2013 Saat 20:36
Teşekkür ederim hocam.KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.