Sayın Hocam sizin tavsiyenizle bebeğimin cildinde bazı pütürlükler olmuştu ve ben ultralan krem sürerek bu sorunları güzelce giderdim.
Geçenlerde sorunlu bir pişik vakası yaşadık yine size danışarak pişik kremi yerine ultralan krem sürmemi tavsiye ettiniz. Bende kullandım herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız ultralan kremin kullanımını tekrar okuduğumda bu ayrıntılar dikkatimi çekti. Bunları sizinle paylaşmak istedim. Yazılar aynen böyle :
1 . Eğer bir bebeğin çocuk bezi bölgesi tedavi ediliyorsa, plastik pantolonlar veya sıkı-dar bezler kullanmayınız. Ultralan Krem ile tedavi edilen bölgeyi sarmak cildin emdiği ilaç miktarını artırabilir bu da istenmeyen yan etkiler doğurabilir. Doktorunuzun direktiflerine uyunuz. ( Hocam bu istenmeyen yan etkiler ne olabilir ? Altı bezle kapalıydı zaten sürülmesi gerektiği kadar sürdüm. )
2. gebeliğin son haftalarındaki uygulamalar sonucunda böbreküstü bezi fonksiyon bozuklukları) mümkündür. ( hamile kadının kullanması sonucunda böyle bir etkisi varsa bebekler için bu söz konusu olabilir mi?)
Hocam bunlar şimdi nerden çıktı diye sormayın ne olur size sormayacaz da kime soracaz. Bizi en doğru bilgilendiren yine sizsiniz. Siz ne derseniz o doğrudur . Teşekkür ederim.